Posetioci online : 125
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 15.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 67 SKANDAL
SPEKTAKL: Kristjan naložio Maju i i Medenicu da se skinu da se vidi ko je baba!
Kristijan Golubović je tokom dana otkrio Jasmini i Jeleni da je slučajno video golu Maju Nikolić i da je zapazio da je puna celulita pa je zbog toga zamolio Medenicu da u igri istine izazove Maju da se obe skinu kako bi se videlo ko ima bolje telo.
Starleta ispunila obećanje i skinula se pred kamerama zbog pobede košarkaša! (VIDEO 18+)
Nakon najave da će se slikati potpuno gola ukoliko Srbija pobedi Češku u košarci, mnogi su sumnjali da je u pitanju prazno obećanje. Podsećamo da je rijaliti ličnost i od skora pevačica Nataša Šavija pre nekog vremena obećala da će oralno zadovoljiti zlatne orliće nakon pobede na Novom Zelandu, ali ta priča nije dobila zadovoljavajuće razrešenje.
ŠOK: Kristjan izvadio štapinu na farmi!
Ovo je neverovatno, čovek koji drži do kredibiliteta makar na farmi, ipak je popustio I rešio je da zaigra na sexi varijantu . . . Starlete, klaberke i balerine smo već videli razgolićene, ali niko nije očekivao to i od Kristijana Golubovića.
KAZNILI SVE ODREDA: FARMU, PAROVE, VELIKI BRAT, BEZ SEXA!
BEOGRAD- Regulatorno telo za elektronske medije (RTEM) zabranilo je da se psovke, vređanje, tuče i druge nedolične scene u rijaliti programima emituju pre 22 časa. Savet RTEM je na sednici koja je juče održana izrekao opomenu televiziji Pink i Hepi TV da će ih kazniti ukoliko ne budu poštovali ovu odluku. Savet im je naložio da otklone uočene nepravilnosti i da program koji nije primeren gledaocima mlađim od 12 godina ne emituju pre 22 časa. Ako ovaj nalog, koji su dužni da objave u roku od 24 časa od dobijanja rešenja, ne budu poštovali, ovim pružaocima medijske usluge emitovanja televizijskog programa biće izrečene strože mere u skladu sa zakonom, navodi se u saopštenju RTEM i ističe se da “Veliki brat” nije imao sadržaj koji bi mogao da naškodi mentalnom i fizičkom zdravlju maloletnika za razliku od “Farme” i “Parova”. Predsednik Saveta RTEM Goran Karadžić kaže da to znači da će se “Parovi” i “Farma” i dalje emitovati u toku dana, ali da će sve sporne scene moći da budu puštene tek nakon 22 sata. – Ne možemo nikome zabraniti da prikazuje okopavanje bašte. Ali, nove skarednosti im nećemo tolerisati. Ovo je bila jednoglasna odluka i ne budu li je poštovali, biće oštrijih kazni, poput one jednodnevne zabrane “Parova” – kaže Karadžić, dodajući da je od Pinka i Hepi TV dobio čvrsta uverenja da će biti otklonjeni svi propusti. Glavni urednik Hepija je potvrdio da će smanjiti psovke. – Moraćemo da ih odviknemo od psovanja tako što ćemo da povećamo kazne. Mi smo ih i do sada kažnjavali, što izolacijom, što novčanim kaznama. Naša izolacija je čak gora od zatvora jer spavaju na hladnom betonu, ali ne vredi. Vole ljudi da opsuju, pa to ti je – kaže Milomir Marić. Vlasnik Televizije Pink, Željko Mitrović istakao je da je ova televizija spremna da ispravi greške. – Postupićemo po uputstvu RTEM da bipujemo sve što nije primereno za uzrast osoba ispod 12 godina, i to je sasvim u redu. Osim toga, drugih restriktivnih mera nema – rekao je Mitrović.
SKANDAL: Kristijan potpuno otkačio i skočio na Zoricu i Jelenu!
Ko bi rekao da će neko od farmera tako brzo da izgubi živce i da previše rizikuje u odnosu na druge, jer može da usledi diskvalifikacija po brzom ili kratkom postupku! Jelena Krunić je sinoć u toku žurke popila previše alkohola. Nakon toga, ona je rešila da se malo raskalašnije ponaša sa ostalim ukućanima. Prvo je "udarila" na Kristijana Golubovića. Jelena ga je uhvatila za testise, nakon čega je on udario šamar, kako bi mu vratila, Jelena ga je ugrizla za vrat, a onda legla na pod i simulirala seks sa Zoricom Marković.
Sredstva se na danšnje vreme ne biraju! Demokratija je donela nove čari u sve bivše republike SFRJ pa i dalje od tih teritorija . . . Jednostavno zavladao je vulgarni materijalizam i kako se kaže: "Cilj opravdava sredstvo!" Pevačica Dušica Grabović rešila je da se probudi i privuče pažnju kamera na Macin način!
SKANDAL: Goga Sekulić počela sve odreda da bije, prebila čak i gošću na veridbi!
< 2 3 4 5 6
7
ukupno: 7 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash