Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 28.May.2018

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 11 HRANA
Novak otkriva svoju ishranu kroz devet načina!
Vrhunski sport odlikuje i vrhunska ishrana, uravnotežena i prilagodjena odredjenoj vrsti sporta! Novak Djoković kada je u pitanju veliki tenis, otvoreno kaže da je to ipak velika tajna i da neke stvari može da oda ili predstavi javno, dok neke pojedinosti koje su ključ uspeha ipak mora da ostanu negde u nekoj sigurnoj bazi podataka. Ali ipak šampion "US Opena" je odlučio da američkim medijima podeli deo svojih devet tajni uspeha koje se odnose na njegovu ishranu . . .
< 1
2
ukupno: 2 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash