Posetioci online : 19
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 15.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
skandal - 26.06.2016
ZAVADI PA VLADAJ: Da li mediji vešto forsiraju aferu između Miroslava i Brene?

Iz dana u dan mnogi čitaoci su svedoci da određeni mediji nebiraju sredstva da bi oživeli poneki trač iz prošlosti velikih zvezda naše estrade, a i šire,sa jedinstvenim ciljem, a to je velika prodaja njihovih novina, ne razmišljajući kakve posledice mogu da proizvedu ovim zabavljačima, bez obzira što su oni pevači, ipak su samo ljudi kao i svi drugi Priča je otpočela ovako: - Ilić sredinom osamdesetih upao u pevačicinu sobu kako bi s njom imao seks, ona vrištala i dozivala obezbeđenje, koje ga je sprečilo da je napastvuje...
Nakon jedne proslave u hotelu „Slavija“ sredinom osamdesetih, pijani pevač upao je u koleginicinu sobu i počeo da je napada, želeći s njom da ima seks što je do otkrića naših novinara držano kao strogo čuvana tajna. Kako otkriva naš izvor koji je u to vreme radio u hotelu, pa se našao na licu mesta, od pomahnitalog Ilića Brenu je spaslo obezbeđenje koje je čulo njeno zapomaganje. Brenino zapomaganje - To se desilo u jeku njihove popularnosti, nakon što su snimili duet „Jedan dan života“. Oboje su pevali na jednoj proslavi, posle koje su ostali da prespavaju u hotelu. Koliko se sećam, Ilić je tada tu i živeo. U to vreme mnogo je pio, a pod uticajem alkohola gubio je kontrolu. Kad se završila zabava, mrtav pijan upao je kod Brene u sobu i pokušao da je napastvuje - kaže naš izvor i dodaje: - Brena je doživela šok, bila je uplašena i plakala je. Molila je Miroslava da je ostavi na miru i izađe iz njene sobe. On kao da je nije čuo i nastavio je da je napada. Tada je ona počela da vrišti što su čuli zaposleni u hotelu. Uleteli su i spasli je. Miroslava su izbacili iz njene sobe, a njoj je dugo trebalo da se smiri. Iako je doživela traumu, nije želela kolegu da prijavi policiji kako bi zataškala ovaj skandal - priča naš izvor. On kaže da je Ilić postao svestan šta je uradio tek kad se naspavo i otreznio. - Miroslav se sutradan pojavio pred Brenom i izvinjavao joj se. Pričao je kako je za sve kriv alkohol i da joj on nikad ne bi naudio - završava naš izvor.
Ovo na slici iznad je navodno mesto skandala... Hotel „Slavija“, u kome je pevač osamdesetih pokušao da napastvuje koleginicu Miroslav negira - Mi tada nismo radili ovde, ali čuli smo da je svojevremeno izbio neki skandal između Brene i Miroslava. Valjda je on krenuo da je spopada, šta znamo. Detalje znaju oni koji su tad radili u hotelu, ali oni trenutno nisu tu - rekao je jedan od radnika.
Sada mediji nastavljaju svoj oprobani šablon: - Ovim povodom pozvali smo Brenu, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke koje smo joj slali. Zato smo kontaktirali sa njenom bliskom prijateljicom Mirjanom Antonović iz Amerike, koja tvrdi da s Miroslavom ima vanbračnog sina Devina. Ona je potvrdila naša saznanja! - Ja sam čula za to, ali najbolje bi bilo da pozovete Brenu i da vam ona sve to ispriča. Ružno je da ja govorim umesto nje - kratko je odgovorila Antonovićeva. Pozvali smo i Miroslava Ilića, ali on nije želeo ništa da prizna. - To nema veze sa istinom. Nemojte da me potcenjujete - rekao je pevač.
Sada su novinarskom veštinom uvukli u sve i Boru Drljaću: - SRAMOTA Drljača brani Miroslava Ilića TREBALO JE DA PITA BRENU ZA SEKS, PA DA NAPADA! Ilićevog kolegu Boru Drljaču nije iznenadilo što je Miroslav upao u Breninu sobu s namerom da s njom ima seks. - U to vreme Miroslav je mnogo pio, a kad je bio pijan, znao je da bude baš nezgodan. Zbog toga me i ne čudi da je to uradio, ako je zaista uradio. Ja o tome do sada ništa nisam čuo, ali verujem da je i on, kao i svi mi, bio u sobi s koleginicama, pokušao nešto i bio izbačen - kaže Drljača i nastavlja: - Njegovo je bilo da pita. Nije trebalo odmah da je napada. Brena je u to vreme najbolje izgledala, svi su je hteli. Bila je seks-bomba, verujem da mu se svidela. Ona svoju lepotu nije koristila, bila je vaspitana i lepo se ponašala. Ali i Miroslav je dobar čovek.
E, sada dolazi takozvano novinarsko kuvanje, u pianju je interviju navodno zatečenih kolega sa estrade,pogledajte našta ovo liči: - Reagovanja PEVAČI ZATEČENI SAZNANJEM DA JE MIROSLAV ILIĆ SEKSUALNO NAPAO BRENU Goca Božinovska BIO JE NEZGODAN KAD POPIJE Brena mi nikad ništa nije pričala o tome. Miroslav je uvek bio dobar prema meni, ali mi je bivši muž Rade Vučković pričao da je bio vrlo nezgodan kad se napije. Zoran Radanov (Slatki greh) MOGUĆE JE DA JE TO ISTINA Ne znam ništa o tome, ali sve je moguće. Mi smo svirali s Brenom, ali nismo bili toliko bliski, pa nam nije pričala svoje intimne stvari. U to vreme nije bila u braku, bila je slobodna i mogla je da radi šta hoće. Zorica Marković MIROSLAV NE LIČI NA NASILNIKA Nikad nisam čula za tu priču. Inače, s Miroslavom nikad nisam bila bliska, ali mi ipak ne liči na nasilnika. Zlata Petrović U ŠOKU SAM Molim? U šoku sam! Bože, šta sve neću čuti. Nikad ne bih rekla da je Miroslav u stanju to da uradi. Naravoučenije iz svega, možda je dobro što smo mi ostali samo obični ljudi!
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: ZAVADI PA VLADAJ: Da li mediji vešto forsiraju aferu između Miroslava i Brene?
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash