Posetioci online : 119
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
brzevesti - 29.02.2016
Turska spremna za invaziju: Tenkovi samo što nisu ušli u Siriju! VIDEO!

Ruska televizija „Ren“ objavila je video-snimke za koje tvrdi da dokazuju da turska vojska gađa položaje sirijskih Kurda i pomaže teroristima ID-a kako bi okupirali severne sirijske gradove Tel Abjad i Kobane. U izveštaju sa terena ruska televizija navodi da na granici Turske i Sirije ima sve više oružanih snaga Ankare, tenkovi i samohodni topovi su postavljeni na improvizovana utvrđenja, a nove količine municije se stalno dopremaju.
„Oružje je usmereno na grad Kobane u Siriji, koji je većinski naseljen sirijskim Kurdima. Najmanje šest ili sedam tenkova se nalazi blizu granice Sirije i oni bi u veoma kratkom vremenskom periodu mogli da pređu granični prelaz“, navodi se u izveštaju. Novinari ruske televizije su razgovarali i sa lokalnim kurdskim stanovništvom, koje otvoreno optužuje vlasti u Ankari da se prijateljski ponaša prema borcima ID-a. Takođe, navode da džihadisti konstantno upadaju u njihove kuće i otimaju dragocenosti i novac, a jedan od njih je prepričao nedavni događaj na samoj granici Turske i Sirije. „Na kolonu od tridesetak automobila koji su se kretali ka granici turski vojnici i džihadisti su pucali, veliki broj vozila je izgoreo u požaru. Ostale su džihadisti oteli“, kaže Beker Ramadon.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Turska spremna za invaziju: Tenkovi samo što nisu ušli u Siriju! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash