Posetioci online : 14
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 05.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
afera - 18.02.2016
Učesnica rijalitija saslušana zbog seksa sa ministrom!

Ne čudi nas u današnje vreme da se ispreda ovakva afera, ali sasvim očigledno da ona ima nekog osnova, jer gde ima dima tu ima i vatre... Kontroverzna starleta Aleksandra Jovanović, poznatija kao Sandra Partizan, saslušana je u policiji zbog ministra koji joj je obećao državni posao ako bude spavala s njim!
Grobarka je nedavno puna tri sata inspektorima objašnjavala šta je početkom oktobra radila u zgradi u Nemanjinoj i ko je funkcioner od kog je dobila nepristojnu ponudu.
“Nakon što je dobila poziv od policija ona se odazvala na saslušanje. Rekla je da je kao član srpske Napredne stranke bila u Vladi Republike Srbije tokom Dana kulturne baštine. Pravdala se da se tada fotografisala za ličnu arhivu i ništa više od toga”, tvrdi anonimni izvor.
Starleta je bila uplašena na saslušanju jer je dobila pretnje da ne sme da otkrije ime ministra. Iz tog razloga se pravdala da nema veze ni sa jednim ministrom.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Učesnica rijalitija saslušana zbog seksa sa ministrom!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash