Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
događaji - 16.01.2016
PLJAČKA KAO NA FILMU: Specijalci oteli 300.000 evra! VIDEO!

Banjalučka ATV objavila je video snimak sa nadzorne kamere koji prikazuje petoricu pripadnika Specijalne policije Republike Srpske kako naoružani pljačkaju 300.000 evra Petorica pripadnika Specijalne policije RS su uhapšena zbog sumnje da su učestvovali u pljački 600.000 maraka (oko 300.000 evra), kada je na autoputu Banjaluka-Gradiška presretnuto vozilo "Sektor sekjuritija", koje je prevozilo novac UniCredit banke za Zagreb.
Jedan od pripadnika Specijalne policije RS uhapšen zbog učešća u oružanoj pljački učestvovao je u čuvanju premijera Vučića u Potočarima. Trojici pripadnika Specijalne policije Republike Srpske Sud je odredio jednomesečni pritvor, a specijalno tužilaštvo očekuje istu meru i za još dvojicu uhapšenih, javlja "Dnevni avaz". Pripadnici policije pronašli su u reonu Kozare pet automatskih pušaka i određenu količinu municije. Oružje je pronađeno blizu lokacije gde je otkriven i automobil koji je korišten u pljački. Kod jednog od osumnjičenih pronađeno je 12.000 evra, a oduzet je i automobil audi A4 za koji se veruje da je kupljen ukradenim novcem. Filmsku pljačku zabeležila je nadzorna kamera iz blindiranog vozila “Sektor sekjuritija”.
Na snimku se vidi kako kako se vozilo sa oko 300.000 evra zaustavlja, a ispred njega stiže “audi” sa pljačkašima čija se vrata otvaraju dok je još u pokretu. Iz njih izlaze petorica naoružanih i maskiranih muškaraca. Kundakom puške razbijaju staklo automobila i dvojicu radnika “Sektor sekjuritija”, pod pretnjom oružjem, izvlače iz kola. Pljačkaši izvode i vozača i suvozača iz blindiranog kombija dok muškarci iz vozila u pratnji leže na autoputu pod nadzorom naoružanih razbojnika. Jedan ili dvojica, na snimku se ne vidi jasno, uzimaju novac nakon čega lopovi utrčavaju u “audi” i beže. U pucnjavi u kojoj su korišćene automatske puške i raketni bacač "zolja" ranjen je radnik "Sektor sekjuritija" Đurađ Bajić. Automobil audi A6 koji je korišten u pljački, pronađen je nakon dva dana sakriven u šumarku, u zaseoku Baraji, nedaleko od mesta na kojem se razbojništvo i dogodilo.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: PLJAČKA KAO NA FILMU: Specijalci oteli 300.000 evra! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash