Posetioci online : 114
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
sport - 16.01.2016
DIVAC U MUKAMA: Njegov sin prestao da igra košarku, a sada uhapšen!

Matija Divac (21) uhapšen je u Sakramentu jer je vozio kola u pijanom stanju, pa je morao da provede noć u pritvoru Matija Divac (21) uhapšen je u Sakramentu jer je vozio kola u pijanom stanju, pa je morao da provede noć u pritvoru. Divac junior je priveden u 01.20 sati posle ponoći, zbog vožnje pod dejstvom alkohola vraćajući se sa jedne žurke u glavnom gradu Kalifornije.
Matija je vozio, što je zanimljivo automobil “Tesla” koji ide na električni pogon. On je zadržan u pritvoru dok se nije otreznio, što je trajalo do samog jutra kada su po njega došli roditelji.
Inače, Matija je krenuo očevim stopama i igrao je košarku do juniorske kategorije u Partizanu pa u Radničkom sa Crvenog Krsta, ali s obzirom da nije imao ambicije da se ozbiljno bavi time prestao je posle završetka juniorskog staža. – Tačno je da je moj sin uhapšen zato što je imao veću količinu alkohola u krvi. Vraćao se sa neke žurke s drugarima i popio je više nego što treba. – Policija ga je privela i tamo je zadržan dok se nije otreznio. Sledi mu oduzimanje dozvole na 30 dana. – rekla je za Kurir Snežana Divac supruga poznatog asa.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: DIVAC U MUKAMA: Njegov sin prestao da igra košarku, a sada uhapšen!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash