Posetioci online : 13
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 28.May.2018

sve što ste hteli da znate
estrada - 17.12.2015
Karleuša zapalila vazduh: Brutalno seksi izdanje estradne dive...

Jelena se u izuzetno provokativnom izdanju pojavila na sceni prepune Kasine... Protekla noć u Beogradu bila je u znaku Jelene Karleuše, čiji su fanovi bili ispunili centar prestonice, u želji je da vide na sceni Kasine. I dok se oko 2.000 ljudi tiskalo u prestoničkom klubu, ispred je ostalo oko 1.000 obožavalaca koji nisu mogli da uđu.
A u samom klubu – lom! Karleuša je pevala i igrala u ritmu svojih najvećih hitova više od dva sata! Odevena u zlatni plašt i minimalni bodi sa printom od dolara, JK je izazvala delirijum u publici.Svetlosni i scenski efekti, koreografije, kostimi, laseri - sve je to bio deo spektakla.
Publika je horski pevala sve pesme, ali se ipak čini da je sa najvećim oduševljenjem prihvatala stariji repertoar. Među posetiocima je bilo dosta poznatih ličnosti, a članovi Jelenine porodice na čelu sa mamom Divnom bili su najveseliji.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Karleuša zapalila vazduh: Brutalno seksi izdanje estradne dive...
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash