Posetioci online : 118
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
estrada - 17.12.2015
Indira Radić: Okrenula sam sve za 360 stepeni! VIDEO!

Proslavljena pevačica Indira Radić, u saradnji sa sinom snimila je novi album, a numera koju je objavila već je postala hit! Indira Radić rešila je da svoju publiku obraduje novim CD, koji simbolično nosi naziv "Niko nije savršen", a pre toga zagolicala je maštu publike i objavila spot za pesmu "Kakav takav si". U ulozi muzičkog producenta našao se njen sin Severin Radić, te je porodični tandem rešio da napravi nešto novo na muzičkoj sceni.
- Želela sam da sve promenim u karijeri, jer sam se i ja godinama mnogo promenila. Drago mi je da je moj sin Severin uspeo da pesmama dođe do srca moje publike - rekla je Indira sa ponosom, dok traju poslednje pripreme za predstvljanje novog albuma, što će se desiti za dva dana. Obe pesme su emotivne, a Indira, koja je prepoznatljiva po svojoj energiji, izgleda u skladu sa svetskim trendovima, urbano i ženstveno. Poslušajte novi hit "Mnogo si se promenio":
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Indira Radić: Okrenula sam sve za 360 stepeni! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash