Posetioci online : 117
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 28.May.2018

sve što ste hteli da znate
estrada - 13.12.2015
PROVOKACIJA HIPNOZOM: Karleuša pokazala guzu u "Zvezdama Granda" i zavela takmičare! VIDEO!

Ona je uvek neverovatna i spremna na sve, od šale do kritike i dobre zabave, to je odlika Jelene Karleuše, koja na svoj način zna da zabavi gledaoce širom sveta i da pošalje pozitivnu energiju skoro svima! Njene tople vibracije su osetili gledaoci renomiranog šou spektakla "Zvezde Granda", što nije prošlo nezapaženo!
Karleuša je u providnom kostimu pomutila pamet muškarcima do te mere da jednostavno nisu znali gde se nalaze... Pogledajte video:
Jelena je od jednog takmičara tražila malo krvi, dok je drugom erekla: - Daj malo… da iz tebe izađe zver! A zatim ju je ponela atmosfera pa je u providnom kostimu zaigrala i pokazala guzu kojom je načisto opčinila sve u studiju.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: PROVOKACIJA HIPNOZOM: Karleuša pokazala guzu u "Zvezdama Granda" i zavela takmičare! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash