Posetioci online : 115
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jun.2019

sve što ste hteli da znate
star - 29.11.2015
SEVERINA U ŠOKU: kralj bakra verio Slađu Perušić iz parova!

Neverovatna senzacija je na pomolu! Očigledno je da predstoji nova svadba decenije, jer ipak udati se ne za milionera već za milijardera je velika stvar za bilo koju devojku, a koliko znači popularnost, koja je proizvod vrhunskog rijalitija, to pokazuje upravo ovaj nesvakidašnji dogadjaj! Hrvatska pevačica Slađana Petrušić, koja se sinoć vratila u rijaliti Parovi, javno je priznala da je provela tri dana sa Milanom Popovićem u jednom beogradskom hotelu, a ima i dokaz za to! U istoj nedelji kada se Severina Vučković udavala Milan Popović se verio! Otac njihovog sina Aleksandra je svojoj novoj devojci darivao zanimljiv poklon.
- Slađa nam je ispričala kako je izgledalo druženje sa Milanom u hotelu. Poverila nam je čak i da joj je tokom boravka u Parovima slao cveće nekoliko puta, kao i korpu sa svežim voćem - rekla je bliska Slađanina drugarica za beogradske medije.
Slađana je potvrdila ove navode, a takođe je rekla da je Milan i Severini poklonio isti prsten. - Kada je Severina dobila bakarni prsten pokupila je kofere i otišla, a ja to ne nameravam da uradim. Za mene je taj prsten najvredniji - izjavila je Slađana.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: SEVERINA U ŠOKU: kralj bakra verio Slađu Perušić iz parova!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash