Posetioci online : 118
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 28.May.2018

sve što ste hteli da znate
estrada - 31.10.2015
SENZACIJA: Rada napušta Grand, ide kod Mitrovića!

Rada Manojlović je odlučila da napusti "Grand" i Sašu Popovića i prikloni se jatu Željka Mitrovića. Mlada pevačica ne želi više da sarađuje sa svojom dosadašnjom matičnom kućom jer joj je, kako Informer saznaje, Pink ponudio daleko bolje uslove. - Radi 12. decembra ističe ugovor sa "Grandom" i ona će tada definitivno napustiti tu produkcijsku kuću. Njoj više ne odgovara da joj čelni ljudi "Granda" uzimaju veliki procenat od koncerata i nastupa, pa će zbog toga preći u "Siti rekords", koji se pevačima ne meša u ugovaranje tezgi, niti im uzima procenat. Radi su ponuđeni odlični uslovi, a imponuje joj i to što bi bila njihov ekskluzivac - kaže izvor blizak pevačici.
Gostovanje u "Farmi" Prema rečima našeg sagovornika, Rada hoće posle devet godina, koliko je bila pod ugovorom, da se osamostali i svoj novac ulaže u nekretnine. Ona želi konačno da se skući i kupi sebi stan u Beogradu. - Iako dobro zarađuje, Rada i dalje živi kao podstanar. Njoj je više muka od toga, pogotovo kad vidi da se neki pevači, koji su kraće od nje na muzičkoj sceni i koji daleko manje rade i zarađuju, kupuju sebi kuće, stanove, automobile... Jeste ona skromna, ali ne želi više da se potuca po tuđim stanovima - priča naš izvor. Ovu informaciju je i sama Rada potvrdila. - Kupiću stan kada izađem iz "Granda" - rekla je pevačica za jedan nedeljnik.
Zanimljivo je i to da je zgodna pevačica jedna od retkih "zvezda Granda" koje gostuju u Pinkovim emisijama. U prilog tome ide i poziv za gostovanje u rijalitiju "Farma", koji je Manojlovićeva oberučke prihvatila. Novi album U želji da porazgovaramo i sa Radom na ovu temu, kontaktirali smo je, ali nam se ona nije javljala na telefon, niti odgovarala na poruke. S druge strane, njen menadžer Saša Đurić nije ni potvrdio, ali ni demantovao informacije do kojih smo došli. - Ni Rada ni ja nismo pregovarali ni sa kim još. Istina je da njoj uskoro ističe ugovor sa "Grandom", ali nismo pričali o tome da li će ostati tu ili će izdati novi album za neku drugu produkcijsku kuću. Rada je trenutno okupirana radom na novom CD, pa nema vremena da razmišlja o drugim stvarima - poručio je za Informer pevačicin menadžer.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: SENZACIJA: Rada napušta Grand, ide kod Mitrovića!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash