Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 07.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
filmovis - 30.10.2015
Knight & Day (2010)

Knight & Day Release Date: 2 July 2010 Genre: Action/Comedy Director: James Mangold Writer: Patrick O'Neill Cast: Tom Cruise, Cameron Diaz U ovoj akcijskoj komediji Tom glumi tajnog agenta koji naslijepo izađe sa Cameron koja je nesretna u ljubavi. Na svu žalost po nju, Tom je ubrzo počne prisilno tjerati da mu pomogne boriti se protiv ljudi koji se žele dočepati uređaja koji vlasniku daje nezamislivu moć, a Tomov zadatak je tu napravu zaštititi od drugih.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Knight & Day (2010)
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash