Posetioci online : 119
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
estrada - 29.10.2015
ONA SPAVA: Čola posvetio pesmu devojci koja je skočila... VIDEO!

Čuvenu numeru Čola je posvetio Milici Kostić, koja je tragično izgubila život skokom sa 11. sprata, jer je na taj način htela da sačuva svoju čast od silovatelja. Čuveni hit “Ona spava” Zdravka Čolića posvećen je Milici Kostić, koja je preminula pre 41. godinu od posledica povreda koje je zadobila prilikom pada sa 11. sprata Rubinove kule u Kruševcu davne 1974. godine, jer je htela da spasi svoju čast od siledžija koji su hteli da je siluju.
Devojku, koja je bila učenica srednje medicinske škole u Kruševcu i koju je krasilo poštenje i odgovornost, je tada na prevaru jedan nepoznati momak odveo do stana, kako bi ona navodno pozvala njegovu devojku. Taj mladić je bio jedan od petorice nasilnika koji je zajedno s njima želeo da izvrši grupno silovanje. Momak je Milici saopštio koje su njegove namere i rekao joj da se skine, što je ona odbila i poručila mu da je pusti. Mladić je bio istrajan i pokušao da joj skine odeću, a Kostićeva je plakala i molila ga da je pusti iz sobe.
Jedan od nasilnika rekao je drugim da je ipak puste, uz sledeći njegov komentar: – Nevina je, neću da je diram – rekao je momak. Nažalost, Milicu nisu pustili. Devojka je na sve moguće načine pokušala da spreči da je ne siliju. Plakala je i molila ih je, ali nije vredelo. Budući da je htela da sačuva svoju čast, odlučila se za bekstvo. Kada je ostala sama u sobi, skočila je kroz prozor sa 11. sprata. Bila je teško povređena, a odvedena je u bolnicu. Inspektor Dobrivoje Stefanović je popričao sa Milicom, koja je bila u teškom stanju. Prenosimo vam kako je tekao njihov razgovor: “Pitao sam je: “Gde si bila?” Milica je odgovorila: “Bila sam u školi. Sa drugaricama…”Trebalo je da imaju nešto – kao pismeni. (reč je svakako o upisivanju prvog dana školske godine). Posle ovoga je izgubila svest. Zatim se opet probudila i rekla: “Išla sam sa nekim dečkom do jedanaestog sprata da pozovem njegovu devojku” Ja sam je pitao: “A što si ti išla?” Rekla je: “Taj dečko mi je rekao da ta devojka ima stroge roditelje i da je samo pozovem.” Tada je opet zaspala. Par minuta kasnije Milica se probudila i rekla: “Bili smo na jedanaestom spratu” Pitao sam: “Kako znaš?” Rekla je da je, pošto je izašla, videla na liftu.
Pitao sam je: “Da li si sama skočila ili te je neko gurnuo?” Rekla je: ’Ja sam sama skočila kroz prozor.’ Pitao sam: ’Zašto?’ Rekla je: “Nisam više mogla da izdržim… Jedino sam na taj način mogla da sačuvam svoju čast.” Posle toga, Milica je pala u duboku komu, iz koje se, nažalost, nije probudila. Poslušajte pesmu “Ona spava” Zdravka Čolića, koja je posvećena Milici Kostić:
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: ONA SPAVA: Čola posvetio pesmu devojci koja je skočila... VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash