Posetioci online : 131
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
afera - 22.10.2015
Italijanska popularna pevačica bila bez gaćica! VIDEO!

Italijanska zvezda Laura Pauzini se baš zanela tokom nedavnog nastupa. Snimak na kojem se vidi kako popularna pevačica u nekoliko navrata pokazuje međunožje, postao je hit na internetu! Bila je to neprijatna situacija za popularnu pevačicu iz Italije, a on se zove Laura Pausini, događaj se odigrao krajem njenog koncerta u Peruu. Dok je pevala svoju poslednju pesmu, obučena samo u badem mantil, ona se okrenula da se suoči direktno sa svojom velikom publikom. Ali, kao što je to učinio njen ogrtač iznenada sam od sebe otvorio se otkrivajući da ona ne nosi donji veš. Kako je neko iza scene upozorio o tome šta se dogodilo, ona je brzo odreagovala... Ali se dobro oporavila od šoka, uzimajući za maler u svom nesmotrenom koraku - pa je rekla: "Što je viđeno je viđeno". Moja maca je kao i svaka druga. Laku noć".
Laura se na bini pojavila u bade – mantilu, ispod kojeg očigledno nije nosila gaćice. Na trenutak se zbunila kada je shvatila da su svi u publici videli njene intimne delove, ali brzo se pribrala i nastavila koncert kao da se ništa nije dogodilo. Normalno, posle celokupnog događaja je postupila veoma trezveno I to još jednom ponavljamo jer je isto moglo da se desi bilo kojoj pevačici širom sveta! Laura je rekla: "Što je viđeno je viđeno". Moja maca je kao i svaka druga. Laku noć".
Pogledajte taj frapantni video:
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Italijanska popularna pevačica bila bez gaćica! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash