Posetioci online : 122
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
zonax - 18.10.2015
KREĆE DOSIJE X: Prva epizoda novog serijala je već emitovana! VIDEO!

Prva i šesta epizoda koje se tiču centralne priče "Dosijea X" - zavere na državnom novou o postojanju vanzemaljaca - biće prikazivane u dva dela, dok preostale četiri "pokrivaju" nezavisne slučajeve. U nastavku kultne serije “Dosije X” njen tvorac Kris Karter uspeva da izbegne svaki suvišni teret iz prethodnih devet sezona i kompletnu prošlost legendarnih Moldera i Skali svodi na naraciju na početku prve sezone.
“Želeli smo da budemo dosledni protoku vremena i činjenici da su Skali i Molder imali svoje probleme”, kaže on. Prva epizoda prikazana je fanovima koji su posetili Comic Con, konvenciju stripa i zabave u Njujorku, dok će ostali moći da je gledaju od 24. januara na Fox televiziji.
njoj se bivši partneri i ljubavnici ponovo udružuju zbog novog lika kog igra Džoel Mekhejl. Hemija među njima ostaje, iako su posle svih ovih godina potpuno drugačije ličnosti. Skali sada radi kao hirurg, dok Molder živi usamljeničkim životom u maloj kući u nedođiji.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: KREĆE DOSIJE X: Prva epizoda novog serijala je već emitovana! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash