Posetioci online : 15
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
zdravlje - 20.10.2015
Ako vidite ovaj broj na slici za 5 sekundi - imate odličan vid!

Vid treba da testiramo veoma često da bi izbegli mnoge opasnosti koje vrebaju oči od upotrebe kompjutera i mobilnih telefona, premnogo šećera i drugih supstanci poput aspartama koji se nalazi u mnogim namirnicama od žvakaćih guma do gaziranih sokova...
Ukoliko možete da ga prepoznate u roku od pet sekundi, sa vašim vidom je sve u redu, ali ukoliko ne možete, onda bi trebalo da posetite očnog lekara. Napišite u komentarima koji broj vidite! Zato sada pažljivo 5 sekundi pogledajte sliku ispod ovog teksta:
Nadamo se da ste videli... Dole na kraju teksta je odgovor, ali ne čitajte dalje dok ne budete sigurni da ste jasno videli broj!
Sada pogledajte odgovor: Odgovor je 571
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Ako vidite ovaj broj na slici za 5 sekundi - imate odličan vid!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash