Posetioci online : 19
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 15.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
exploziv - 23.09.2015
LEPOMIR TRAŽI POMOĆ: Kristjan hoće, po izlasku sa farme, da me ubije!

Lepomir Bakić tvrdi da se plaši da će Kristijan Golubović da ga ubije kada izađe iz rijalitija Farma. "Kristijan mi je tri puta javno pretio stvarima opasnim po život, za šta će biti tužen. Rekao mi je da ću po njegovom izlasku iz rijalitija završiti u bolnici, kako će me se rešiti i kako će me njegovi drugovi voditi na more kad izađem. S obzirom da je takve pretnje izrekao višestruki povratnik i društveno opasna osoba, ja sam u strahu za svoj život. Apelujem na državne organe da me zaštite i preduzmu adekvatne mere, jer sam branio čast i ugled svakog radnog, normalnog i poštenog građanina i policajca u ovoj zemlji koji nikome ništa nisu otimali i stekli kriminalnim delima“, požalio se Lepomir.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: LEPOMIR TRAŽI POMOĆ: Kristjan hoće, po izlasku sa farme, da me ubije!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash