Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 28.May.2018

sve što ste hteli da znate
događaji - 20.09.2015
POSLE TEŠKE BOLESTI: Preminula Džeki Kolins!

Njena porodica je obavestila javnost da je njihova voljena Džeki preminula u Los Anđelesu, 19. septembra. Spisateljica Džeki Kolins preminula je u 77 godini posle šestogodišnje borbe sa rakom dojke. Njena porodica je obavestila javnost da je njihova voljena Džeki preminula u Los Anđelesu, 19. septembra. Džoan je iza sebe ostavila tri ćerke, Trejsi (54), Tifani (48) i Rori (46). Džeki je rođena 4. oktobra 1937. godine u Velikoj Britaniji i tokom života je prodala preko 500 miliona knjiga u 40 zemalja sveta. Osim toga, Džeki je poznata i kao sestra glumice Džoan Kolins, koja je četiri godine starija i koju je sestrina smrt jako potresla. "Sa velikom tugom obaveštavamo da je umrla naša prelepa, dinamična i jedinstvena majka. Ona je bila prava inspiracija. Živeće kroz likove iz njenih knjiga, ali već nam toliko nedostaje da to rečima ne možemo opisati", navedeno je u saopštenju njene porodice.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: POSLE TEŠKE BOLESTI: Preminula Džeki Kolins!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash