Posetioci online : 141
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Aug.2018

sve što ste hteli da znate
itmob - 19.09.2015
Pomoću ove aplikacije dobijate svog ličnog telohranitelja! (VIDEO)

Ukoliko se često plašite za svoju bezbednost dok se noću vraćate kući, jedna nova aplikacija bi mogla da postane vaš novi telohranitelj. Dobro, ne u bukvalnom smislu, ali će ona sigurno učiniti da se osećate bezbednim, jer će jednim klikom pozvati pomoć ukoliko vam ikada zatreba. Reč je o aplikaciji „Companion“.
„Companion“ se od ostalih aplikacija ovog tipa razlikuje po „Are you OK?“ („Da li ste dobro?“) dugmetu, koje će jednim klikom odmah pozvati pomoć. Na korisniku je samo da pre nego što se uputi negde unese polaznu i krajnju tačku, kao i da odabere osobu koja će dobiti obaveštenje u slučaju bilo kakve nesreće. Ta osoba može da bude bilo ko iz imenika, a nije potrebno da ona ima instaliranu aplikaciju na svom telefonu. „Companion“ će putem Dži Pi Es-a u svakom trenutku pratiti gde se nalazite, a periodično će na početnom ekranu izbacivati obaveštenje pitajući „Da li ste dobro?“. Ukoliko korisnik ne pritisne OK dugme 15 sekundi nakon obaveštenje, „Companion“ će odmah pozvati pomoć. Aplikacija može da detektuje da li je osoba trčala, kao i da li su se recimo slušalice otkačile ukoliko je telefon pao na zemlju. Ukoliko se desi neka od ove dve stvari dugme „Are you OK?“ će se pojaviti i odbrojavanje će odmah početi. „Are you OK?“ aplikacija je besplatna za Android i iOS.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Pomoću ove aplikacije dobijate svog ličnog telohranitelja! (VIDEO)
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash