Posetioci online : 129
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Aug.2018

sve što ste hteli da znate
sport - 18.09.2015
ANA DOŠLA U TOKIO: Teniserka izazvala pometnju u Japanu!

Neverovatnu pažnju medija je privukla Ana Ivanović po dolasku u najveći grad Japana. Očigledno da ni sama nije znala koliko je tamo popularna I koliko je japanci cene i obožavaju. Ivanovićeva je postavljena za trećeg nosioca, a tokom vikenda će saznati ime rivala
TOKIO - Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović doputovala je u Japana gde će od ponedeljka igrati na WTA turniru u Tokiju.
Ivanovićeva je postavljena za trećeg nosioca, a tokom vikenda će saznati ime rivala.
Srpska teniserka je praktično iz aviona odradila set fotografija i snimila nekoliko reklamnih spotova za sponzore. Ana je dala i nekoliko intervjua. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: ANA DOŠLA U TOKIO: Teniserka izazvala pometnju u Japanu!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash