Posetioci online : 129
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jun.2019

sve što ste hteli da znate
star - 16.09.2015
Marko Rokvić stao na ludi kamen!

Ja čekao Nikolu, rekoh on će prvi, ali on nikako, pa rekoh hajde ja ću, šta da se radi, kroz osmeh govori mladoženja. Mlađi sin pevačke legende, Marinka Rokvića, Marko Rokvić oženio se danas dugogodišnjom devojkom Sarom Oster. Njih dvoje su u vezi još od srednje škole, a pošto je mlada u sedmom mesecu trudnoće, odlučili su da naprave intimnu ceremoniju. Venčanje se obavilo u jednoj kafani na Voždovcu za koju Marinko kaže da je talična njihovoj porodici.
"Ovaj restoran ovde nekako je za porodicu Rokvić taličan, nekako sve ide na dobro. '85. kad se Nikola rodio, ovde sam slavio", rekao je Marinko. Posle Marinka i njegove supruge slavice, na venčanje je stigao i drugi sin, Nikola Rokvić sa svojom verenicom, Bojanom Barović.
Oni su obećali da će sledeće godine oni da naprave slavlje, da su ih Marko i Sara preduhitrili. Kako kažu, da se rasporede, svake godine po jedno slavlje. "Ja čekao Nikolu, rekoh on će prvi, ali on nikako, pa rekoh hajde ja ću, šta da se radi", rekao je kroz šalu Marko i dodao da iz iskustva svojih drugara vidi kako je u današnje vreme teško naći dobru devojku i dodaje: "Da mi nije nje, stvarno ne znam šta bih radio. Jako je dugo poznajem, znam kakva je devojka i to mi je najbitnije." Novopečeni mladoženja saznao je pol bebe koji će njegova izabranica doneti na svet kroz dva meseca. "Sin je, ja ću najverovatnije prisustvovati porođaju i tek kada ga budem video znaću kako će se zvati", kroz osmeh priča budući otac.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Marko Rokvić stao na ludi kamen!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash