Posetioci online : 110
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Jan.2020

sve što ste hteli da znate
zanimljivosti - 21.07.2015

U slučaju da još niste čuli za „PewDiePie“, radi se o online nadimku poznate YouTube zvezde čije je pravo ime Felix Kjellberg. Ovaj 24-ogodišnji momak iz Švedske na svom YouTube kanalu postavlja snimke svojih reakcija (na engleskom jeziku) dok igra video igre, pa je tako uspeo i da zaradi 4 miliona dolara tokom 2014. godine. U tom trenutku je imao 27 miliona YouTube „pretplatnika“, a danas njegov kanal prati njih 37,7 miliona, dok je njegova kompanija PewDiePie Productions za 2014. godinu imala prihod od oko 7,4 miliona američkih dolara, prema navodima švedskog lista Expressen. Međutim, priča se tu ne završava, jer kada su navedene cifre dospele u javnost prošle godine, ovaj mladić je bio „izbombardovan“ pitanjima, nevericom i različitim neprijatnim porukama, pa je tom prilikom održao Reddit AMA, kako bi razjasnio neke stvari u javnosti. Tada je potvrdio da je zaradio 4 miliona dolara, ali i da se pored svojih „Lets Play“ video klipova bavi i sa humanitarnim radom.
U junu 2014. Felix Kjellberg je objavio da je sa svojim fanovima uspeo da sakupi više od milion dolara za različite dobrotvorne organizacije, uključujući World Wildlife Fund, Save the Children, St. Jude bolnicu i Charity: Water, a u martu ove godine organizacija Charity: Water mu se zahvalila u ime 10,028 ljudi u Ruandi koji su dobili pristup čistoj vodi.
Ovaj mladi šveđanin u oktobru planira da izda i svoju prvu knjigu pod nazivom „This Book Loves You“ (Ova knjiga te voli), koja će predstavljati kolekciju „inspirativnih citata“ koje je on tokom godina izgovorio kao online ličnost. Na primer: „ Nemoj biti svoj. Budi pizza. Svi vole pizzu.“
Ipak, čak i da Vas ne zanima ko je PewDiePie i šta on uopšte radi, preporučujemo Vam da pogledate priloženi video, koji je nedavno objavljen, a u kome šarmantni Felix Kjellberg iskreno priča o svom uspehu i negativnim reakcijama na isti. Voleli ga ili mrzeli, morate priznati da je ključ njegovog uspeha lično i direktno povezivanje sa publikom. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash