Posetioci online : 122
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
scena - 10.05.2015

Popovićeva i Vučelićeva na slavi kod zlatara Nebojše Bojovića prvo su pevačicu čupale za kosu, a onda su joj nalupale šamare. Manda Popović i Soraja Vučelić juče ujutru prebile su Danijelu Vranić u jednoj beogradskoj kafani. One su pevačicu čupale za kosu, onda su je šamarale, da bi je na kraju izbacile bosu sa splava. Njih tri bile su među gostima na slavi kod zlatara Nebojše Bojovića. Gađala ljude ledom Tu su bile i Ceca Ražnatović, Goga Sekulić, Sara Trajanović, Đani i drugi. - Sve je počelo u Nebojšinom domu. Soraji i Mandi se za stolom pridružila i Danijela sa svojim dečkom. Pošto je muzika bila glasna, intervenisala je komunalna policija i nakon toga su se gosti preselili na Nebojšin splav - priča naš izvor i nastavlja: - Tamo su Popovićeva i Vučelićeva od Vranićeve poručile pesme. Častile su je sa 450 evra. Problem je nastao kada je Danijeli njen dečko dao 100 evra da otpeva nekoliko pesama za Mandu, kojoj se celo veče udvarao. To je pevačicu naljutilo - tvrdi izvor.
On kaže da je Vranićeva počela da ih gađa ledom, a pred Mandom je besno mlatarala rukama. - Manda i Soraja su Danijelu zamolile da napusti separe jer je razbijala čaše. Počela je da diže ruke ka Mandi, koja je prvo počupala i išamarala, a onda je to isto učinila i Soraja. Intervenisalo je obezbeđenje, koje ju Danijelu iznelo do automobila jer nije mogla da hoda koliko je bila pijana - završava izvor. Pozvali smo Vranićevu, koja se kroz maglu seća šta se desilo. - Moj izlazak mora da bude za pamćenje. Manda je temperamentna devojka, kao i ja, a bila je izuzetno galantna. Ona je pokazala agresiju, a Soraja je bila štit između nas dve. Manda je rekla da sam ja dama i da će da me štititi od nasrtljivih muškaraca - kaže Danijela. Zaradila za cipele Pozvali smo i Mandu, koja je poručila: - Danijela je zaradila za nove cipele. I Soraja je bila kratka. - Razumem Danijelu i tog dečka jer je Manda baš zgodna žena - bila je kratka. Podsetimo, Manda je nedavno prebila i novu devojku njenog bivšeg dečka Ćazima Osmanija zbog kojeg se fizički sukobila i sa Anom Nikolić.
Uvek frka Maja gađala Saru čašom Slavlja koja organizuje Nebojša Bojović ne mogu da prođu bez incidenta. Naime, na njegovom rođendanu u januaru Maja Nikolić je Saru Trajanović prvo polila šampanjcem, a zatim i gađala čašom! Razlog svađe je brat Svetlane Cece Ražnatović, Milan Marinković koji je, navodno, bio u vezi sa obe.
DANIJELA VRANIĆ: Soraja i Manda su me prebile zbog publiciteta! - Neraspoložena sam jer sam prikazana kao osoba koja je išamarana kao pijana klošarka. Jesam popila, ali ne toliko da nisam svesna šta radim - kaže Vranićeva.
Nakon što je prekjuče na slavi zlatara Nebojše Bojovića došlo do incidenta u kojem su, kako se priča, Manda Popović i Soraja navodno fizički napale Danijelu Vranić, oglasile su se i akterke ove priče koje imaju sasvim različite verzije ovog događaja.
– Soraja i Manda su me napale zbog publiciteta. Hoće medijski prostor preko moje grbače. Moram da dam izjavu policiji jer sam napadnuta, to jest oštećena i zaista sam potresena jer nisam sklona fizičkim obračunima. Neraspoložena sam jer sam prikazana kao osoba koja je išamarana kao pijana klošarka. Jesam popila, ali ne toliko da nisam svesna šta radim. Policija će odraditi sve što je do njih i videćemo da li će odgovorni biti kažnjeni – izjavila je Vranićeva koja dodaje da je, iako nije pretrpela fizičke povrede, uvređena jer je žrtva “devojaka bez imena”.
Sa druge strane, Manda je kratko poručila da ne želi bilo šta da komentariše kao i da uopšte ne poznaje Danijelu Vranić, dok je Soraja rekla da je ona “uvek na strani svojih prijatelja i onoga ko je sa njom u društvu u bilo kojoj situaciji”. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash