Posetioci online : 17
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
szona - 07.04.2015

Predlažemo vam da iskoristite pun mesec nad Srbijom na najbolji mogući način i saznate kako ova romantična noć može da vam pomogne da se obogatite! Pun mesec nad Srbijom u koji možda baš večeras gledate ne znači samo da ćete biti razdražljivi, i da ćete pored promena u raspoloženju imati i probleme sa snom, već i da možete da se obogatite. Nakon što smo vam otkrili tajnu kako da u noći punog meseca zauvek osvojite onoga koga vam srce ište, danas vas savetujemo šta u ovoj romantičnoj noći treba da uradite kako bi vas, što narod kaže, “krenule i pare”.
Savet nam je i ovoga puta dala niko drugi do 73-godišnja Gročanka Svetlana R. koja je bila više nego raspoložena da sa nama podeli znanje koje su joj preneli njeni stari.
Da bi vam pun mesec nad Srbijom bio saveznik u sticanju novca na brz i jednostavan način sve što treba da uradite jeste da ispoštujete proceduru koju vam predlaže Svetlana. – Potrebni su vam – list papira, olovka, tegla sa poklopcem, sedam metalnih novčanica i lovorov list. Nakon što ste nabavili sve sa spiska, napišite na papiru koliko vam je novca potrebno i taj isti papir položite u teglu – objašnjava Svetlana dodajući da je potom neophodno da u desnu ruku uzmete sedam novčanica koje ćete pažljivo spuštati u teglu.
Nakon što ste stavili novac u teglu morate da zamislite kako se količina novca uvećava. Međutim ovo “maštanje” ne ide bez prikladnog teksta, koji nam je nakon kraćeg ubeđivanja Svetlana otkrila. – Bitno je da šapućete: “Dukati sjaje, dukati zvone, njih je sve više i više u mojim rukama! Dukate dobijam od svakoga, sa svake strane, čak i tamo odakle ga ne čekam. Moje bogatstvo se povećava, novac stalno raste” – izdeklamovala je u cugu Svetlana ističući, međutim, da je bitno i da na lovorovom listu napišete svoje ime i stavite ga u istu teglu. Tu teglu treba da poklopite i stavite je negde daleko od očiju ukućana.
Međutim, da i nije tako lako obogatiti se preko noći najbolje pokazuje nastavak Svetlanine priče, prema kojem svaki dan obavezno morate da stavite u teglu po jednu ili dve novčanice, zamišljajući kako novac dolazi iz potpuno neočekivanih izvora. – Kada konačno dobijete željeni novac, savetujem vam da izvadite iz tegle papir i zakopate ga u šumi ili u bašti. Sasvim je u redu ako ga pohranite i u saksiji sa cvećem – završila je svoju priču Svetlana. A na vama je da, ako ste voljni, i imate vremena sve ovo isprobate…
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash