Posetioci online : 17
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
exploziv - 28.03.2015

Ovaj tip je zgodan. Ne mogu da verujem da priča sa mnom, pomislila je Sara. Amerikanka Sara, koja se dva puta razvodila, ljubav svog života, Krisa Olsena, upoznala je pre godinu i po dana i to preko interneta. Sara ga nikad nije videla, to je nije sprečilo da mu pošalje 1.422.252 dolara.
Sara je nedavno gostovala u jednom televizijskom šou programu gde je priznala kako se naglasak muškarca sa kojim se čuje telefonom nekoliko puta promenio, ali uverena je da je Kris voli.
Ona je navela da se sa Krisom upoznala preko jednog sajta. Na njemu joj se javio lep muškarac jer je imao nekoliko fotografija. Prva poruka koju joj je poslao bila je: "Izgledaš kao da ni mrava ne bi zgazila". "Ovaj tip je zgodan. Ne mogu da verujem da priča sa mnom", podsetila se Sara. Muškarac se predstavio kao Kris Olsen, rekao je da je rođen u Milanu, da se pre 18 godina preselio u SAD, a da je zbog posla u Africi, u Beninu već 18 meseci.
Sedam nedelja nakon upoznavanja izjavio joj je ljubav preko mejla, a nazvao ju je "gospođa Oslen". Nekoliko dana nakon toga joj je prvi put zatražio novac. Od tada mu je poslala nešto više od 1,4 miliona. Čak je prodala i stan kako bi mu slala pare. Njegovi razlozi zbog kojih joj je tražio novac bili su razni – troškovi za advokate, navodno su mu ukrali kreditne kartice, novac, trebale su mu pare za račune za hotele i vize…
Navodno, on planira da se vrati u SAD, ali uvek u zadnji čas iskrsne neki problem. Uprkos svemu tome, Sara i dalje veruje da će se on vratiti. "Bez obzira na sve, ja još uvek verujem u ljubav", rekla je na kraju Amerikanka.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash