Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
stil - 04.09.2015
Zbog svadbe smršala 30 kilograma!

Svaka žena mašta o tome da izgleda prelepo na svom venčanju, a za Džemu Dankan Smit to je značilo smršati 30 kilograma. Ova 27-godišnjakinja rešila je da godinu dana drži dijetu i kontroliše svoju težinu pomoću čuvene metode "Weight watchers", a tako je smanjila čak sedam konfekcijskih brojeva.
Ova učiteljica sada nosi veličinu 38 i ima 60 kilograma. - Kad sam se verila shvatila sam da ne želim da budem debela mlada. To je možda jedini dan u životu kada ste toliko fotografisani, pa zato nisam želela da gledam na stotine slika i da budem razočarana jer sam na svakoj ogromna - rekla je Džema.
Džema nikada nije pazila šta jede, a za večeru je jela šta god je htela. Sada, zahvaljujući "Weight watchers" programu, Džema sprema svoja jela unapred za celu nedelju i vežba svaki dan, trči četiri puta nedeljno i šeta svaki dan od posla do kuće - Čak sam trčala svako jutro dok smo bili na medenom mesecu - rekla je Džema- Džema je imala veliku podršku majke i sestre, a sve vreme je pazila na unos proteina, ugljenih hidrati, masti i vlakana. Zahvaljujući ovom načinu ishrane, čak i njen suprug Aleks je smršao 5 kilograma.
- Osećala sam se fenomenalno na svom venčanju i ne postoji fotografija na kojoj se ne dopadam sama sebi. Nisam mislila da ću se osećati tako drugačije posle mršavljenja, ali se zapravo osećam mnogo bolje i puna sam samopouzdanja - rekla je Džema. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Zbog svadbe smršala 30 kilograma!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash