Posetioci online : 121
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
događaji - 21.08.2015

Akcioni glumac Stiven Sigal, objavio je na svom Jutjub kanalu video poruku podrške, za sve žrtve poplava u Srbiji. "Želim da vam kažem da moje srce i molitve idu ugorženima u poplavama u Srbiji. Ja, moja porodica i moj bend smo dušom uz vas, i želim da znate da vas nismo zaboravili. Nadam se da će uskoro situacija da se poboljša, i da ćete uspeti da vratite vaše živote u normalu", rekao je Sigal.
Nakon završetka poruke, objavljen je i sajt, putem koga je moguće pomoći ugroženima u poplavama.
Glumac će sa svojim bluz bendom gostovati u "Sava centru" 24. juna, što će ujedno biti i prvi nastup glumca u Beogradu. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash