Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 108 ZONA X
Potisnik koristi virtualnu plazmu kvantnog vakuuma, tako što odbija mikrotalase unutar zatvorenog prostora. Naučna zajednica godinama se rugala pronalazaču Rodžeru Savjeru, koji je tvrdio kako je stvorio motor za svemirska vozila koji ne koristi gorivo. Njegov EmDrajv svi su proglasili nemogućim, jer njegov rad krši sve poznate zakone fizike.
Arheolog JR Bagat smatra da ove slike mogu da posluže kao dokaz hipoteze prema kojoj su predstavnici napredne vanzemaljske civilizacije posetili planetu Zemlju. Praistorijske slike u jednoj pećini u Indiji prema tvrdnjama arheologa kriju dokaze o tome da su nas vanzemaljci posetili pre više eona. Na slikama se vide hunaoidi bezličnih lica pored kojih se nalazi objekat u obliku tronošca koji je najverovatnije neka vrsta vozila, prenosi Raša Tudej.
Iako fotografije nameću zaključak da je NLO bio ovalnog oblika, video ostavlja mogućnost da su se ta svetla širila i skupljala, te do danas nije precizno rečeno šta se to pojavilo na nebu. Oblaci iznad Hjustona u ponedeljak, 11. avgusta, sa sobom nisu doneli samo kišu i munje, već i veliki neidentifikovani leteći objekat. Tome svedoči nekoliko fotografija koje su posmatrači tog fenomena objavili na internetu, ali i snimak Endrjua Pene do kojeg su se naknadno dokopali tamošnji mediji.
Na You tube pre desetak dana postavljen snimak o opasnom i velikom poduhvatu, ili bolje rečeno o lovu američkih vojnika na vanzemaljce i NLO letelicu, kao i o strahovitoj borbi gde je bilo i žrtava.
Na imanju porodice Ranđelović u selu Dubrava kod Knjaževca preko noći se pojavila rupa širine 7 metara i dubine oko 6,5 metara. Živorad i Demirka već godinama na toj njivi obrađuju voćnjak, ali ovakvo čudo do sada nikada nisu videli, niti doživeli, sa dubokim uzdahom izgovaraju ove reči, i primetno u velikom čudu, neznajući šta ih je još snašlo.
Istoričari su nam govorili da je najstarija civilizacija koja je napravila točak 5.000 godina stara a ipak nova istraživanja govore da su postojali i pre toga, ali se ne zna ko ih je koristio. Pronađena je zagonetna igračka sa točkovima i to stara 7.500 godina, što znači da je postojala znatno pre nego što se zna da je postojao točak.
Trenutno je napravljena traka od nanovlakana ugljenika dužine od samo 3 centimetara, ali se očekuje mnogo duža traka do 2030-e godine, koja će zameniti čeličnu konstrukciju. Osim novih svemirskih stanica, otvarali bi se i hoteli u orbiti i tako bi otpočela nova era svemirskog turizma. Japanska građevinska firma “Obayash” najavila je da će do 2050-e godine napraviti svemirski lift. Oni tvrde da će novi lift i kabl biti u mogućnosti da se podignu do 96.000 kilometara iznad Zemlje.
Bojd Bušman, tvorac raketnog sistama stinger, ispričao je da je u čuvenoj bazi Oblast 51 sarađivao sa metar i po visokim vanzemaljcima koji su stari po 230 godina, imaju tri kičmena stuba. Komunicirali su telepatski. Američki inženjer i istraživač Bojd Bušman, poznat i kao tvorac projektila "stinger", priznao je na samrti da vanzemaljci uveliko žive na Zemlji i da se s nekima sretao u Oblasti 51 - američkoj vojnoj bazi u Nevadi.
Pitao sam ga koliko je dubok najdublji deo produžetka. On me je pogledao i rekao trezveno, veoma tiho “Ide jedan kilometar duboko”. Onda sam ga pitao šta podzemna baza sadrži a on je odgovorio:”Oružje”. Pitao sam ga:”Kakvo oružje?” a on je odgovorio: “Oružje moćnije od nuklearnog oružja”.
Zašto vreme ide samo u jednom smeru i zašto je budućnost toliko drugačija od prošlosti? Zašto vreme ide samo u jednom smeru i zašto je budućnost toliko drugačija od prošlosti? Iako su ovo prilično jednostavna pitanja, ona muče naučnike duže od jednog veka. Po jednoj novoj teoriji, naučnici su na ova večna pitanja dobili odgovor – po njoj, vreme ne ističe i postoji još jedan svemir koji je paralelan sa našim i u njemu vreme teče unazad.
<< < 1 2 3
4
5 6 7 8 9 > >>
ukupno: 11 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash