Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 28.May.2018

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 108 ZONA X
Tajna dokumenta KGB-a: vanzemaljci i piramide!
Mnogi su ostali šokirani izjavom dr. Ala Shaheena, šefa odeljenja za arheologiju na univerzitetu u Kairu, i protumačili je kao potvrdu vanzemaljske prisutnosti. Ali, uvaženi stručnjak nije hteo ulaziti u detalje.
Digitalni mozak može da pruži vid života nakon smrti!
Zeleni dolaze u zvaničnu posetu zemljanima 2031.
Srbin iz Johanesburga, gospodin Momčilo Radovanović, imao je 215 susreta sa vanzemaljcima i NLO. Bliski susret najranije za dve decenije -u SAD i Južnoj Africi, pišu Novosti. Kada su nedavno svi svetski mediji preneli vest da su naučnici američkog programa potrage za vanzemaljskim životom SETI navodno najavili da mali zeleni dolaze na Zemlju u novembru, neki od njih su pozvali za komentar i Momčila Radovanovića iz Johanesburga, koji je rekao da od bliskog susret sa vanzemaljcima nema ništa još pune dve decenije. Momčilo, koga iskustvo od, kako tvrdi, čak 215 susreta sa svemircima - lično ih je video 39 puta, šest puta ih telepatski pozvao, a 173 puta video svetla njihovih letelica - čini stručnjakom za ova pitanja, čitaoce "Novosti" umiruje: "Vanzemaljce treba očekivati tek 2031, ali ne u Srbiji. Oni će se pojaviti u SAD i kod nas u Južnoj Africi".
Šokantno: Italijanka zatrudnela 18 puta sa vanzemaljcima!
ŠOKANTNO: Nove naseljive planete istrebiće čovečanstvo!
Koncept Velikog filtera polazi od teorije ekonomiste Robina Hansona o neuspehu da se pronađe bilo kakva živa materija u svemiru. Taj neuspeh opovrgava mnoga dosadašnja naučna istraživanja koja ukazuju na to da je život van Zemlje ipak moguć. NASA je objavila otkriće planete Kepler-186f, koja je 492 svetlosne godine udaljena od Zemlje, u sazvežđu Labuda. Reč je o prvoj planeti koja je skoro iste veličine poput Zemlje. Ona orbitira u zoni u kojoj je moguće postojanje tečne vode, pa samim tim i života, što je značajan korak bliže pronalaženju sveta sličnog Zemlji.
OTELI GA VANZEMALJCI, ISTINITA PRIČA!
Čovek je bio normalan, običan seoski domaćin, vredan i radan, otac troje dece. Znao je ponekad da zasedne i u seoskoj prodavnici i popije po koje pivo, ali nije bio alkoholičar i jedan od stalnih "lokatora". A onda je nestao, niko ga nije vidjao 4 dana. Kada se ponovo pojavio, pobudalio je skroz. Svima i stalno priča o nekakvim vanzemaljcima i o tome kako su ga oteli i vozili negde daleko. Ovako o M. A. starom 42. godine iz jednog sela nadomak Niša govore meštani. Dodaju još i da to više "nije onaj isti čovek", da je potpuno osedeo i da, gle čuda, a to nam potvrdjuje i njegov rodjeni brat od strica, oči koje su bile tamno crne, sada postale svetlo plave. Priča kao iz filmova o naučnoj fantastici. Pokušavamo da stupimo u kontakt sa M. A.
NEVEROVATNO: ZA DVA DANA DO MARSA!
Neobičan razgovor je otpočeo u studiju TV Pink u jutarnjem programu izmedju voditeljice programa Jovane i pronalazača neverovatnog izuma pomoću koga će čovek ostvariti svoj viševekovni san, a to je da kao od šale leti po celom svemiru i to sa planete na planetu u rekordnom vremenskom roku, a da je unutar letelice klima kao na zemlji, možda još i bolje od toga, jer će ona moći da se šteluje po volji korisnika. Razgovor je protekao u zapanjujučim detaljima. Jovana je predstavila gosta, koji je počeo da iznosi neverovatne informacije! Vasionski brod kada kažemo, šta pod tim podrazumevamo? Podrazumevamo nešto vrlo moćno, vrlo jaka letelica danas sutra je veoma blizu realizacije, i te kako je ostvariva, uz malo sreće moći ćemo do marsa za tili čas, a takodje i natrag. Pogledajmo malo istoriju vazduhoplovstva, unazad neko vreme. Znamo veoma dobro braća Rajt sa kakvom letelicom su poleteli i kakvi su avioni danas, znači razlika 100 godina i nešto, nije toliko bitno, ali je razlika pola sata - misleći na vreme danas, e tako je i kod mene slučaj, sve vrtoglavo napreduje i čovek nema vremena da shvati šta se zaista oko njega dešava.
NLO U KINI: Užareni metalni objekat se srušio u vrt seljaka!
Prema informacijama "China Radio International" pronađeni objekat je razmera oko 0,7 metra i težine oko 40 kilograma. Stanovnici kineske pokrajine Heilongjiang navodno su videli tri neidentifikovana leteća objekta, a jedan od njih se spustio i u vrt jednog lokalnog seljaka.
Za par minuta Kinezi razgrabili 300 karata za let u svemir!
Karte za kratke letove u svemir, od samo pet minuta, ponuđene na prodaju preko interneta, rasprodate su po tarifi od 70.000 evra, prenose kineski mediji. Ukupno 305 kandidata registrovalo se u roku od nekoliko minuta za jedan od privatnih letova koje je ponudila holandska kompanija SXC na sajtu Taobao, navode mediji. Među onima koji žele da putuju u svemir su privrednici iz Šangaja i Čengdua, dodaje se. Letovi u svemir obavljaće se u šatlu sa dva mesta – za pilota astronauta i jednog putnika. Predviđene su dve verzije šatla: „Links Mark I“ koji će leteti do daljine od 61 kilometra, i „Links Mark II“ koji će ići na daljinu od 103 kilometra. Letovi prvom letelicom, prodati po ceni od 71.000 evra, predviđeni su za četvrto tromesečje 2015. godine. Letovi će trajati po pet do šest minuta. Putnici koji su odabrali drugu letelicu moraće da čekaju do 2016. godine. Lansiranja će se obavljati iz svemirske baze u pustinji Mohave, na američkom zapadu. Kompanija SXC objasnila je da su je osnovali „profesionalci iskusni u oblasti svemira“, „posvećeni razvoju putovanja u svemir kao sredstva komercijalnog transporta. I.R.
Bivši američki marinac, koji se predstavlja imenom kapetan Kaye, tvrdi kako se na Marsu nalazi čak pet kolonija u kojima žive ljudi i kako je upravo on svoj život posvetio borbi za njihovu sigurnost, piše Scottish Daily. Služeći u svemirskoj stanici Zemljine snage obrane čiji regruti, prema rečima kapetana Kayea, dolaze iz zemalja poput SAD-a, Kine i Rusije, proveo je 17 godina.
<< < 1
2
3 4 5 6 7 > >>
ukupno: 11 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash