Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 108 ZONA X
Vanzemaljac iz čileanske pustinje
Vojni avioni napali NLO!
CIA je priznala postojanje baze 51 za saradnju sa zelenima!
Područje 51 je nadaleko čuvena i mitska vojna baza koja se nalazi u pustinji u američkoj saveznoj državi Nevadi, o čijem postojanju se ispredaju priče već decenijama. Mnoge tajnovite i maglovite sadržaje krije ova tvorevina, za koju tvrde da je prepuna projekata koji se vezuju za indirektnu i direktnu saradnju sa NLO gostima iz dalekog svemira.
Haker ušao u NASA-ine kompjutere i pokupio dokaze o vanzemaljcima!
Za najvećeg hakera na svetu kažu da je "NLO ekscentrik" koji je koristio internet u potrazi za vanzemaljskim životom, optužen je da je uzrokovao gašenje više od 2.000 računara u mreži na 24 časa i američke vlasti su to nazvale "najvećim hakerskim upadom svih vremena". U NASA-inoj bazi podataka naišao je na posebno odeljenje koje je zaduženo za brisanje NLO-a sa satelitskih slika iz svemira, a svi su ga ovi pronalasci, prema rečima američkog pravnog sistema, označili kao "najopasnijeg hakera u istoriji ".
Pogledajte kako ljudska duša i na koji način napušta telo
Otkrio, a zatim i dokazao, postojanje trećeg stanja svesti!
Da li je snimljen duh Lejdi Di?
Marsovci sasvim sigurno postoje! Stručnjaci NASA- e imaju dokaz!
<< < 6 7 8 9 10
11
ukupno: 11 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash