Posetioci online : 147
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 07.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 126 ZANIMLJIVOSTI
Mala Ali ima sjajnog učitelja puzanja – psa Badija. Iako „vidi“ da joj nije baš najjasnije šta radi, njen najbolji prijatelj se ne predaje! Jedno od prvih velikih dostignuća svakog deteta je da nauči da puzi. Onda može bez pomagala da „šparta“ i istražuje svet oko sebe.
ČUDO: Ruska limuzina za svadbe!
Velike sume novca nikada nisu bile garant dobrog ukusa, a možda i najekstremniji primeri neukusnog trošenja para dolaze nam iz Rusije gde se najluđe ideje imućnih pojedinaca pretvaraju u bolnu realnost. Ovde na scenu stupa žestoko modifikovana "piti kruzer" svadbena limuzina koja izgleda kao Pepeljugina kočija - na steroidima.
Češki matematičar i lingvista Jakub Marian je na svojoj veb stranici objavio kartu Evrope po prosečnom koeficijentu inteligencije IQ građana pojedinih država. Kartu je uradio na osnovu podataka iz stručnog rada nemačkog psihologa Heinera Rindermanna.
POKUŠAJTE DA REŠITE: Pogledajte zadatak za prvake u Kini!
Pitanje koji prvaci u Kini dobijaju uz ovu sličicu jeste koji je broj parking mesta na kome je automobile. Pitanje koji prvaci u Kini dobijaju uz ovu sličicu jeste koji je broj parking mesta na kome je automobil. Naizgled jednostavan test zadao je dosta muke budućim prvačićima.
Kivi bez kore za tri sekunde? Nemoguće!
Da li vam se već dogodilo da želite da se osvežite kivijem ili ga stavite u voćni salatu, ali ne možete dobro da ga oljuštite? Nervira vas ljuska od kivija, i uvek oljuštite više nego što bi trebalo? Jedan pametni momak koji se zove Grant Tomson osmislio je veoma kreativan način kako oljuštiti kivi.
Venus ne samo da ima žuti-crno lice nego ima i jedno oko plavo, a drugo zeleno. Trogodišnja Venus se od svih mačaka na svetu, razlikuje po svom neobičnom dvobojnom licu i očima različite boje. Venus je gostujući u američkim televizijskim emisija, za kratko vreme postala prava zvezda. Čak ima i svoju FB stranu sa preko 170.000 lajkova.
Osim nejednakih i neurednih komada, posluživanje lubenice često napravi i pravi nered. Volite lubenicu, ali vam zadaje prave muke kada treba da je isečete. Otkrijte izvrsnu tehniku koja će vam pomoći da brzo savršeno nasečete veću količinu ove letnje poslastice.
Ovo je najviša tinejdžerka na svetu! (FOTO) (VIDEO)
Rumejsa Gelgi (17) pati od retkog genetskog poremećaja koji izaziva ubrzan rast kompletnog tela. Sedamnaestogodišnja Rumejsa Gelgi iz grada Safranbolu u Turskoj koja je visoka 213,6 centimetara, zvanično je postala najviša tinejdžerka na svetu i ušla u Ginisovu knjigu rekorda.
Kada se radi o zaradi od bloga i uopšte od interneta mnogo toga je napisano. Poznato je da postoje svetski blogeri koji zarađuju od svojih blogova, a neki od njih zarađuju i prilično veliki novac za naše, ali i svetske uslove. Kada se radi o zaradi od bloga u Srbiji, situacija je malo drugačija. Manji broj blogova u Srbiji zarađuje novac vredan pomena, ali je evidentno da takvi blogovi postoje. Nedavno je Dragan Varagić, jedan od naših najvećih stručnjaka za internet, objavio odličan post na temu zarade od bloga, u kojem je opisao kako je za samo nedelju dana došao do četiri aranžmana za sponzorstvo na blogu. Ovaj post je bio i povod da napravimo intervju sa Draganom Varagićem, koji možete pročitati u nastavku ovog posta.
Tri sata gledanja TV dnevno povećeva rizik od rane smrti?
Sedanje pred televizorom je opasno za zdravlje i povezuje se s dijabetesom i bolestima srca, utvrdila je osmogodišnja studija španskog Univerziteta Navara. Naučnici su proučavali 13.284 zdravih ispitanika prosečne starosti od 37 godina i količinu vremena koju su provodili pred malim ekranima, kompjuterom i za volanom.
<< < 1 2
3
4 5 6 7 8 > >>
ukupno: 13 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash