Posetioci online : 148
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 07.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 126 ZANIMLJIVOSTI
Neverovatan ples bele mačke na šipci! Video!
Svaka čast vlasniku mačke koja je postala pravi virtouz na šipci po ugledu na velike svetske dive i blaerine koje to rade na visokom nivou. Ova mačka je prava zavodnica. Njoj je pošlo za rukom da upotpunosti imitira svog gazdu i svaka joj čast na tome.
Zbog ljubavi pomerao je planine: Po priči koja je dirnula ceo svet snima se film!
Odano srce i neizmerna predanost koja su Dašrata Manjhija navela na nadljudski podvig zauvek će biti ovekovečeni u bolivudskom filmu. MUMBAJ - Neverovatna i inspirativna priča o Indijcu Dašratu Manjhiju, koji je 22 godine dletom probiijao planinu iz ljubavi prema svojoj pokojnoj supruzi, postaje bolivudski film.
Od jednog kofera do milionera!
Procenjuje se da Robert Herjavec poseduje bogatstvo od 200 miliona dolara zahvaljujući firmi koja se bavi sigurnošću na Internetu. Kada su sedamdesetih emigrirali iz Varaždina u Kanadu, roditelji Roberta Herjaveca poneli su samo jedan kofer vredan 20 dolara. Četiri decenije kasnije on živi holivudskim životom - rukovodi poslovnom imperijom, ima bogatstvo od 200 miliona dolara i živi na Beverli Hilsu.
Tragači za zlatom pronašli gomilu zlata u 15 vagona!
Neverovatno, i to čudo se desi! To je stvarno velika sreća i ništa više. Dvojici muškaraca koji su pronašli oklopni voz dug 151 metar pun dragocjenosti i oružja, a pripadao je Vermahtu, pripašće 10 posto vrednosti od celokupnog iznosa procenjenih dragocenosti.
U slučaju da još niste čuli za „PewDiePie“, radi se o online nadimku poznate YouTube zvezde čije je pravo ime Felix Kjellberg. Ovaj 24-ogodišnji momak iz Švedske na svom YouTube kanalu postavlja snimke svojih reakcija (na engleskom jeziku) dok igra video igre, pa je tako uspeo i da zaradi 4 miliona dolara tokom 2014. godine. U tom trenutku je imao 27 miliona YouTube „pretplatnika“, a danas njegov kanal prati njih 37,7 miliona, dok je njegova kompanija PewDiePie Productions za 2014. godinu imala prihod od oko 7,4 miliona američkih dolara, prema navodima švedskog lista Expressen. Međutim, priča se tu ne završava, jer kada su navedene cifre dospele u javnost prošle godine, ovaj mladić je bio „izbombardovan“ pitanjima, nevericom i različitim neprijatnim porukama, pa je tom prilikom održao Reddit AMA, kako bi razjasnio neke stvari u javnosti. Tada je potvrdio da je zaradio 4 miliona dolara, ali i da se pored svojih „Lets Play“ video klipova bavi i sa humanitarnim radom.
Branjem biljaka u BiH zaradite do 14.000 evra mesečno!
U Trebinju imate četveročlanu porodicu koja svake godine, u samo mesec dana, berući kadulju, zaradi oko 14.000 evra", kaže profesor nezir Tanović. Profesor sa Agromediteranskog fakulteta u Mostaru Nezir Tanović kazao je za da na planinama i u šumama Bosne i Hercegovine svake godine propadne samoniklih gljiva, lekovitog bilja i bobičastog voća u vrednosti od oko 360 miliona maraka (oko 180 miliona evra).
Najbogatiji šeici milijarderi!
Ova genijalna kašika će vas oduševiti!
Kada neka osoba oboli od Parkinsonove bolesti, sve se menja. Čak i jednostavne radnje, poput ručanja, postaju nemoguća misija. Čak i ako ne poznajete nikoga ko ima Parkinsonovu bolest, odnosno nekoga kome se stalno tresu ruke, ovaj neobični izum će vam se dopasti.
Ovo malo ljudi zna, a može od vas napraviti milionera!
Jedino pravilo je da morate stalno da se krećete, inače ćete potonuti kao u živo blato. Hodanje po vodi, to mora da je čudo, zar ne? Možda i nije. Šta ako to svako može da uradi? Sve što vam treba kako biste izveli ovo čudo je - kukuruzno brašno. Mada se brašno može sipati kao tečnost, on se u određenim okolnostima ponaša kao čvrsta materija. Rezultat toga je da brašno (obelk) možete sipati u bazen i potom trčati po vodi, igrati fudbal... Jedino pravilo je da morate stalno da se krećete, inače ćete potonuti kao u živo blato.
<< < 1
2
3 4 5 6 7 > >>
ukupno: 13 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash