Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 05.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 126 ZANIMLJIVOSTI
Žene i dobar seks!
Nije tajna da muškarci i žene drugačije doživljavaju seks i sve vezano za njega. A šta tačno žene smatraju dobrim seksom? To je pitanje koje se mota po muškim glavama, a evo sada i odgovora na to.
Devet razloga za sreću!
NAJLEPŠA REKA NA SVETU: Kada je vidite, shvatićete i zašto je tako zovu (FOTO) (VIDEO)
MOŽE LI LUĐE? Operišu noseve da im izgledaju kao Ajfelov toranj (FOTO)
Poslednji u nizu estetskih operacija koji je postao hit među mladim devojkama u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu jeste intervencija na nosu kako bi on ličio na Ajfelovu kulu.
LUDI KOLEKCIONAR: Ukrao 450 iznošenih ženskih cipela!
Šo Sato, mladi Japanac, je svoju kolekciju nošenih ženskih cipela čuvao u ormarićima koje je nazivao kovčezima sa zlatom Šo Sato (28), mladić iz Tokija, uhapšen je pod optužbom da je od hostesa jednog noćnog kluba krao cipele sa visokim potpeticama. Sato, koji je nezaposlen i nema stalno prebivalište, provalio je u garderobu kluba i ukrao 14 pari cipela i kozmetiku, u vrednosti od 4.000 evra. Prema izveštaju japanske policije, prilikom pretresa je u njegovom stanu pronađeno 450 pari ženskih cipela. - Osetio sam zadovoljstvo kad god sam ukrao nošene ženske cipele. Nove me uopšte nisu zanimale – izjavio je Sato. U sobi koju je iznajmio od još uvek nepoznatih stanodavaca, čuvao je svoju kolekciju u ormarićima koje je nazivao kovčezima sa zlatom. I.R.
Dovitljivi fotograf osmislio haljine od mleka!
Kakva ideja, kakav kalendar, kakve haljine! „Mlečni put“, kako smo mi nazvali autorsko delo Poljaka Jaroslava Vječorkeviča, ima još veću težinu (ili bolje reći zapreminu) ako se zna da je nije nastao digitalnim putem, već su bokali i bokali mleka sipani na devojke da bi se kreirale ove senzacionalne haljine. Odmah da naglasimo: fotografije pred vama nisu rezultat kompjuterskih trikova i „mašte“ grafičkih programa, već ruku i aparata delo fotografa Jaroslava Vječorkeviča, koji se specijalizovao za rad sa tečnostima.
<< < 8 9 10 11 12
13
ukupno: 13 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash