Posetioci online : 112
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jun.2019

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 170 S ZONA
Od kako je pre 10 godina Dejvid Evans kupio pab u Velsu, stalno se susretao s belom siluetom i odlučio je da, nakon toliko godina, postavi sigurnosnu kameru kako bi imao dokaz i ubedio ljude u svoju priču o duhu iz njegovog lokala. Video snimak na kom se vidi bela silueta koja lebdi u hodniku, možda deluje kao da je iz najnovijeg filma naučne fantastike, ali je u stvari snimljen sigurnosnom kamerom u britanskom pabu u mestu Lemela u Velsu.
Trogodišnja devojčica uz mesta Aurora na Filipinima probudila se u kovčegu u crkvi, za vreme sopstvenog pogreba, a cela situacija zabeležena je i na video snimku. Osoba koja je otvorila poklopac kovčega da bi bolje namestila telo primetila je da se devojčica miče i da diše. Nakon toga, otac ju je izvadio iz kovčega i doneo u bolnicu. Dete je proglašeno mrtvim u subotu, u bolnici u koju su je doneli u petak, jer je već danima bila u groznici: - Tokom tog perioda, bolničko osoblje i lekari potvrdili su da mala pacijentkinja više nema puls, a u subotu u 9 ujutro proglešena je mrtvom. Zaista ne možemo da potvrdimo detetov status, ali na osnovu zapažanja polcajaca koje sam poslao na lice mesta, čini se da je dvojčica u svojoj kući bila u komatoznom stanju - ispričao je za “Filipin Star” policijski inspektor Heidil Telan.
Studija ukazuje i da će uticaj nedržavnih aktera poput multinacionalnh korporacija porasti na račun država i da će privatne kompanije da razviju visoko sposobne bezbednosne snage opremljene sofosticiranim oružjem. LONDON - Velike multinacionalne korporacije mogle bi da razviju sopstvene snage bezbednosti do 2045, pokazuje studija britanskog ministarstva odbrane. Kriminalci i teroristi će imati pristup sve jeftinijim bespilotnim letelicama i satelitima. Sve veću pretnju predstavljaće i nedostatak prirodnih resursa, a rašće i opasnost od bolesti koje prenose insekti, piše britanski Gardijan. To su neka od upozorenja britanskog ministarstva odbrane koje je istraživalo pretnje po bezbednost do 2045. godine.
Najverovatnije, u julu-avgustu treba očekivati talas avionskih nesreća, pa bih savetovao da se svi uzdrže od letova u svim pravcima, rekao je Pavel Globa! Najpoznatiji ruski astrolog predvideo je avionske nesreće koje se dešavaju poslednjih dana. On je, procenjujući verovatnoću prirodnih kataklizmi i tehnogenih katastrofa, rekao da će 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove. Inače, Globa je prvi put obznanio svoja predskazanja početkom 80-tih godina prošlog veka, kada je najavio da će se „"SSSR uskoro raspasti i da će u leto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi”. Po njegovim rečima, oko 85 posto njegovih predviđanja se ispunilo, pa i ono da će se Ukrajina raspasti tokom 2014. godine. To je ono što se upravo događa, a globalizacija problema i krvavi sukobi u Ukrajini započeli su upravo tokom Olimpijade u Sočiju. A šta će biti dalje - videćemo.
Policija je proveravala pretpostavke o tome da je porodica nestala zbog veštičarenja, drogiranja metanfetaminima ili rođaka koji je bio umešan u saradnju sa meksičkom mafijom. Bobi i Šerilin Džejmison iz Sjedinjenih Američkih Država su nestali zajedno sa svojom ćerkom Medison (6) davne 2009. godine, u planinama Oklahome, ali njihov misteriozni nestanak i dalje nije razjašnjen. Tada je policija pronašla njihov kamionet, u kome se nalazilo 32.000 dolara, mobilnim uređajem i psom koji je bio na samrti zbog izgladnelosti. U kamionetu su se nalazili i ključevi.
Putovanje kroz vreme je jedna od onih misterioznih ideja koje ne prestaju da raspaljuju ljudsku maštu. Mogućnost da se vratimo u prošlost i promenimo tok ljudske istorije ili nešto u čemu smo pogrešili, ili da promenimo nešto gde je pogrešio naš neki predak, i tako potpuno promenimo sadašnjost je jednostavno previše snažna da bi joj se moglo odoleti…
Novinar Foksa Nik Petrillo je, kada je ušao u kuću kako bi napravio priču, na svojoj ruci osetio kako ga nešto peče. SAD - Vlasnici kuće u Hanoveru u Pensilvaniji tvrde da njihovu kuću opsedaju duhovi i demoni, a jedan je novinar povređen je dok je boravio kod njih i snimao prilog.
Oko 50kg teški i 45 godina stari muškarac, koji je živeo pre 5300 godina, bio netolerantan na laktozu, da je imao krvnu grupu O, i da u njegovim ostacima ima i nonhominidnih, to jest neljudskih genskih sekvenci. Eci, mumificirani čovek iz ledenog doba, ponos i dika Arheološkog muzeja Južnog Tirola u Italiji, podvrgnut je biopsiji kako bi se uradilo sekvencioniranje njegovog genoma. Za tu priliku, iz mumificiranih ostataka uzet je mali komad karlične kosti.
Radikalna procedura koja podrazumeva zamenu krvi pacijenta sa hladnom slanom vodom moga bi da povrati ljude koji su na ivici smrti, tvrdi Dejvid Robson. -Kad bi temperatura vašeg tela bila 10 stepeni Celzijusovih i kad ne biste imali moždane aktivnosti i otkucaje srca, svi bi se složili da ste mrtvi, ali ja bih mogao da vas vratim u život – kaže Piter Ri sa univerziteta iz Arizone.
U noći između 16. do 17. avgusta u crkvi Petra i Pavla u selu Mospino, u blizini Donjecka, tokom granatiranja sistemom „Grad“ jedan projektil je „ušao kroz prozor, pogodio pod hrama metar i po dalje, blago kucnuo vazu cveća, i stao pred ikonom Gospoda Svemogućeg“ – napisao je na njegovoj stranici na Fejsbuku protojerej Georgij Gulaev, portparol Donjetske Eparhije KUO.
<< < 1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 > >>
ukupno: 17 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash