Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jun.2019

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 170 S ZONA
EDINBURG – Potraga za čudovištem iz Loh Nesa, popularnom Nesi, traje već decenijama bez ikakvog uspeha. Za njom su tragali najmodernijim sonarima, žutom podmornicom, a u potragu se upustila čak i veštica. Međutim, čini se da je sve što je potrebno da se pronađe Nesi novi Ajfon. Dva lovca na čudovište iz Loh Nessa pronašli su fotografiju koja, uvereni su, prikazuje Nesi. Izvor fotografije je Appleova aplikacija za satelitske karte, koja se može pregledati na Ajped i Ajfon.
U Kini je nedavno iskopano odlično očuvano morsko čudovište koje je krstarilo okeanima u periodu kambrija. Ovo 520 miliona godina staro stvorenje, jedan od prvih predatora svoga doba, imalo je složene oči, oklopljeno telo, i dve nazubljene kandže, kojima je hvatalo plen. Fosil ove novootkrivene vrste, nazvane Lyrarapax Unguispinus, toliko je dobro očuvan, da se još uvek jasno vide i nervni sistem i delovi mozga. Pre peroda kambrija, koji se smešta između 543 i 493 miliona godina pre nove ere, većinu života na Zemlji činile su proste alge i sesilni organizmi naklik meduzama. Tokom kambrija je, međutim, nastupio peroid brze evolucije, sa eksplozijom biodiverziteta, i pojavila su se plivajuća morska stvorenja sa složenim očima, člankovitim nogama i spoljnim skeletom.
Dešava se da se nekada ne ispoštuju običaji, i kao posledica toga može svašta da se dešava posle toga. Rumunka nije ispoštovala sve običaje ka svojoj rodjaci i sada ima velike probleme. Morala je da se obrati za pomoć Belome Magu iz obližnjeg mesta. Ali krenimo ispočetka. Đina Mihai tvrdi da joj je rođena baba poslala fotku sa onoga sveta i da je zbog toga preživela veliki stres!
Najnovija teorija zavere vezana za oboreni avion Malezija erlajnsa zaprepašćujuća je u svojoj eleganciji – naime, jedan ruski novinar anonimno tvrdi da je otkrio povezanost između oborenog aviona na ukrajinskoj granici i aviona iste matične kompanije koji je nestao bez traga u martu ove godine. Pogledajmo njegove argumente i priložene dokaze. - Moja lična verzija, kao novinara, na osnovu onoga što sam mogao naći na internetu. Očigledno, istina o avionu se krije, a cela tragedija – odigrala se kao kule srušene u Njujorku 11. septembra.
Dok jedni tvrde da je deja vu posledica potisnutog sećanja, drugi kažu da se događa zbog reinkarnacije. Prevedeno s francuskog, "deja vu" doslovno znači "već viđeno", a opisuje fenomen u kojem pojedinac odjednom dobije osećaj da zna što će se sledeće dogoditi ili kao da je već proživio situaciju u kojoj se nalazi, posetio to mesto ili iskusio nešto.
Sredovečni biznismeni veruju da će im seks sa devicama podariti zdravlje, pa im daju od 800 do 4.000 evra. Čamnan Uj (18) pre tri godine se sa roditeljima preselila iz malog sela u prestonicu Kambodže. Njena majka Vanit želela je da otvori frizerski salon, ali nije imala dovoljno novca, pa je rekla tinejdžerki da će morati da spava sa nepoznatim muškarcem koji je spreman da plati za njenu nevinost. Čamnan je provela šest dana u hotelu sa bogatašem koji je zahtevao seks na svakih nekoliko sati, verujući da će tako usporiti starenje. Devojka je bila toliko iscrpljena, da je trećeg dana morala da primi vitaminsku injekciju kako bi izdržala do kraja nedelje. Vratila se kući umorna i postiđena, ali je biznismen bio zadovoljan i platio je njenoj majci 1.200 evra.
VAŠINGTON – Naučnici tvrde da Tibetanci nemaju problem sa razređenim vazduhom i ekstremnom hladnoćom zato što „nisu ljudi“ jer imaju misteriozni Denisonov DNK, piše časopis „Nature“. Razmus Nilsen sa Univerziteta Berkli i njegovi saradnici iz laboratorije za istraživnje DNK u Kini tvrde da Tibetanci pripadaju misterioznoj grupi „Denisonovaca“ i da nisu homo sapiensi. Inače, misteriozni DNK pronađen je 2010. godine u Rusiji, a otkrio ga je pustinjak Denis, po kome su i dobili ime.
Celi svet ima još samo nekoliko godina vremena da spreči katastrofalne posledice klimatskih promena koje će doneti ekstremnije vremenske prilike i delove sveta učiniti nemogućim za život, upozorava novi ključni dokument UN-a, a prenosi Tportal. U izveštaju, koji je sastavilo 772 naučnika, ističe se da će emisije stakleničkih gasova, ako se pod hitno ne smanje, rezultirati značajnim podizanjem nivoa mora i velikim promenama u temperaturama koje će dramatično uticati na život ljudi i ekosisteme.
RIM – Italijanski proponent alternativne medicine, 70-godišnji novinar Đan Polo Vanoli, izjavio je u razgovoru za „Vice Italy“ kako vakcine pretvaraju decu u homoseksualce.
- Nisam bio prehlađen, vid mi je postao jasniji, a lekari su mi potvrdili da su moje kosti kao u 30-godišnjaka - rekao je Kinez koji svakog dana popije čašu svoje mokraće. Kinez Bao Jafu (80) više od dve decenije pije sopstveni urin i kaže da zbog toga za protekle 22 godine nikada nije bio bolestan. Pored toga što svakog dana popije po čašu mokraće, on se njome i umiva!
<< < 1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 > >>
ukupno: 17 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash