Posetioci online : 19
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jun.2019

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 2060 NOVOSTI
Zašto naučnici javno ne govore, i izbegavaju svaku temu, o NLO-ima?
Huffington Post Naučna zajednica već duže vreme zazire od proučavanja NLO-a, a sami naučnici oklevaju da pričaju o svojim stavovima i verovanjima po pitanju neobjašnjenih vazdušnih fenomena.
Pitala je preko 100 muškaraca za seks, više od pola je odbilo!
Mislila je ako je zgodna i atraktivna, da će skoro svaki muški primerak odmah pristati na vruću avanturu sa njom, ipak to se nije desilo! Na njeno zaprepašćenje pojedini su bili neprijatni, dok su neki od njih čak zvali i policiju, uglavnom preovlađivao je smeh tokom celog projekta, jer ovo je bilo mnogo više od bilo kakvog anketiranja!
Parovi najviše vode ljubav u Golfu i Ford Fiesti
Top 10 najzdravijih biljnih čajeva za 10 brzih izlečenja!
Victoria Beckham: Izgleda da sam videla vanzemaljce!
DEVOJKA SA FILIPINA, SASVIM SLUČAJNO USLIKALA VANZEMALJCA!
Devojka sa Filipina htela je da se slika ispred zgrade u kojoj radi i tvrdi da pored nje nije bilo ničega! Međutim, pravi šok je usledio kada je videla šta je kamera zabeležila.Fotografija koja je - bukvalno pomoću interneta obišla celi svet, a koja je nastala na Filipinima u glavnom gradu zvani Manila, uzburkala svu javnost, i maksimalno privukla svetsku pažnju, iz razloga što Emili Santodelziz nema motiva da laže!
ZVEZDA GRANDA VIDELA VANZEMALJCE!
Nekadašnja Zvezda Granda Mirna Košanin, potpuno je očarana užarenim loptama, koje je videla u sredu uveče iznad svoje kuće u Kraljevu. Većina gradjana koja je takođe imala priliku da vidi ovu pojavu misli da su u pitanju vanzemaljci i njihovi leteći brodovi. Iako sa velikom dozom straha, na smrt preplašena,znamenitoj pevačici je pomoću mobilnog telefona - pošlo za rukom da uspešno uslika neobične letilice, koje vam sada eskluzivno pokazujemo.
Najbolji način da sačuvate brak je da naučite veštinu izbegavanja sukoba!
Najbolji savet koji vam iskusna osoba može dati, što se tiče braka, jeste da naučite veštinu izbegavanja sukoba. Izgleda da je ključ za dugotrajan brak biti tih i pažljiv prema svom partneru. Zaboravite na dramatično lupanje vratima i zvocanje oko prljavih čarapa svuda po sobi. Frustracije zadržite za sebe i živećete sa svojim princem srećno do kraja života, baš kao u bajci. Barem tako kažu stručnjaci.
Magija Za Ljubav – Da li Ste Toliko Napaćeni
<< < 201 202 203 204 205
206
ukupno: 206 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash