Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 23.Feb.2019

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 168 STIL
Šta je dobro za zdravlje ovaj lekar je lično ispitao, pa je u skladu sa tim počeo da se hrani, a rezultat svega toga jeste što i na pragu 11 decenije života živahno ide uz stepenice, sređuje baštu, a ne koristi se čak ni štapom. Da li verujete da na svetu postoji osoba koja je u penziju otišla sa 95 godina?! Dokaz da je moguće jeste doktor Elsvort Vorhem, proslavljeni kardiohirurg koji je nedavno napunio 100 godina! Simpatični dekica u životu je prošao sve i svašta, uključujući i Drugi svetski rat, u kom je učestvovao i radio kao lekar, a svoje zanimanje oduvek je voleo.
Milioni ljudi širom sveta umire od posledica gubitka krvi, usled neke povrede. Mala laboratorija u Bruklinu „Vetigel“ namerava da to promeni. Njihov proizvod je želatinasta masa koja kada se nanese na ranu, u istom trenutku zaustavlja krvarenje. Potpuno je prirodan preparat i ubrzava zaceljivanje rane. Osnivač „Vetigela“ Džo Landolina rekao je za ekipu Blumberga, tokom obilaska laboratorije, da je njihov preparat potpuno prirodan i napravljen od biljnih polimera, koji kada dođu u kontakt sa krvlju ubrzavaju delovanje trombocita.
Jedan od najvećih stručnjaka za transplantaciju matičnih ćelija u Nemačkoj i Evropi je profesorka dr Nadežda Basara, za koju zna ceo svet i priča o njenim uspesima u lečenju teško obolelih pacijenata. Dr Basara je trenutno direktor interne medicine na “Malteser St. Franziskus” bolnici koja je locirana u nemačkom gradu Flensburgu. Pre 17 godina je došla u Nemačku bez znanja nemačkog jezika, ali to joj nije bila prepreka da ga nauči i u isto vreme napravi uspešnu karijeru, postane docent, i kao prva doktorka iz jugoistočne Evrope koja nije rođena i školovana u Nemačkoj, postane profesor medicine - pišu mediji širom sveta.
Vakcine se dele na žive, atenuisane vakcine i mrtve, inaktivisane vakcine. Žive, atenuisane vakcine se primenjuju protiv dečje paralize, malih boginja, zaušaka, tuberkuloze, dok se mrtve, inaktivisane koriste za protiv besnila, velikog kašlja, trbušnog i pegavog tifusa i kolere. Cilj vakcinacije je stvaranje imuniteta na određenu bolest, a vakcine se smatraju najefikasnijom metodom za sprečavanje pojave i širenje infektivnih bolesti. Imunizacija u Srbiji je regulisana Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti iz 2004. godine, kao i Pravilnikom o imunizaciji i načinu zaštite lekovima iz 2006. godine.
Inspirisana francuskom rivijerom Chanel je još 1917.počela da prodaje prugaste majice. „Breton“ pruge 60-ih proslavile Brigitte Bardot i Jean Seberg,prave francuske modne ikone.
Prvo je došlo do saradnje između Elitnih odreda i mene, zatim razumevanja pa i ljubavi, otkriva pevačica. Prvo je otkriveno da su Nikolija Jovanović i Relja Popović u ljubavnoj vezi, a nakon toga dolazi informacija koja je danima tresla medije - njih dvoje čekaju bebu. Nakon toga spekulisalo se dosta, pa čak i to da Relja nije otac deteta, ali Nikolija je odlučila da progovori iskreno o svojoj trudnoći ali i o tome kako su i koliko dugo krili svoju vezu.
Milana, devojka koja je radila nekoliko godina u pekarama, kaže da su one pune bubašvaba i pacova, a ukoliko se desi da sendvič koji je u pripremi ostavi na pet minuta, kada se vrati, on bude pun insekata koje pekari svojom rukom sklone. Svi vi koji volite doručke u pekarama i romantične večere po restoranima, nakon ovog teksta ćete dobro razmisliti da li ćete ponovo to uraditi. Naime, devojka po imenu Milena, bivša radnica pekare, ispričala je zastrašujuće priče iz kuhinja ovih objekata.
U tri od 19 bodija pronađeni su ftalati, koji su kancerogeni, remete hormone i smanjuju plodnost. Iste hemikalije bile su prisutne i u šest prostirki slagalica. NOVI SAD - Prisustvo štetnih hemikalija koje predstavljaju direktan rizik po zdravlje dece utvrđeno je kod 16 od 68 testiranih proizvoda, pokazali su rezultati ispitivanja proizvoda za decu, koje su sproveli Asocijacija potrošača Srbije (APOS) i još 10 potrošačkih organizacija, članica Krovne organizacije potrošača u EU (BEUC). Rezultati testova pokazuju da neka od hemijskih jedinjenja mogu biti štetna, čak i ako su u proizvodu prisutna samo u tragovima.
Ukoliko imate problema da se opustite i utonete u miran san, narednih pet saveta vam u tome mogu pomoći. Da li vam se često dešava da baš pred spavanje iznenada osetite nalet mračnih misli i negativne energije? Da su vam pred očima samo najgora moguća scenarija i svakodnevne brige dvostruko veće nego što su zapravo?
"TRAŽIM I GLEDAM, ALI NIKAKO DA PRIVUČEM MUŠKARCA KOJEG BIH HTELA. ČINI MI SE KAO DA SU SVI DOBRI MUŠKARCI VEĆ ZAUZETI ILI IM SE JA NE SVIDJAM. VEROVATNO NISAM DOBRA U ZAVODJENJU, JER NIKAKO NE USPEVAM DA OSVOJIM MUŠKARCA KOJI SE MENI SVIDJA. ISTINA, OKO MENE UVEK IMA MUŠKARACA, ALI TIPOVI KOJE JA PRIVLAČIM JEDNOSTAVNO ME NE ZANIMAJU. KAKO USPETI U ZAVODJENJU PRAVOG MUŠKARCA? MOŽDA SAM JEDNOSTAVNO PREVIŠE INTELIGENTNA ZA VEĆINU NJIH? NIJE DA IZGLEDAM LOŠE. KAŽU DA SAM SLATKA I SIMPATIČNA, ALI PONEKAD KOD MUŠKARCA TO IZAZIVA I SUPROTAN UČINAK, JER NE OČEKUJU OD MENE JAKU LIČNOST."
<< < 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 > >>
ukupno: 17 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash