Posetioci online : 112
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jul.2019

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 168 STIL
Aleksandar Tomić, profesor fizike na Mašinskom fakultetu, izumeo softver kojim se utvrđuje postojanje tumora čak i veličine vrha čiode. BEOGRAD - Da Srbija ima naučnike sposobne da stvore što niko drugi ne može najbolje pokazuje primer profesora fizike s Mašinskog fakulteta u Beogradu Aleksandra Tomića. On je izumeo softver pomoću kojeg se preko digitalne fotografije pacijenta može otkriti začetak tumora veličine vrha čiode. Ipak, ovaj izum, koji predstavlja revoluciju u prevenciji karcinoma, nije vlasništvo Srbije već američke kompanije „Maj skin“, koja je finansirala Tomićeva istraživanja.
Nova godina je pred nama, a pripreme su uveliko u toku. Iz tog razloga smo se potrudili da saznate gde će vas najpoznatiji pevači zabavljati u najluđoj noći, a na vama ostaje samo da izaberete da li ćete s njima ući u 2015. godinu, ili ćete već smisliti nešto drugo. Što se prestonice tiče, Svetlana Ceca Ražnatović će svoj nastup izvesti pred beogradskom publikom u hali Belexpocentra. Seka Aleksić će goste zabavljati u Vili Jelena, a za nastup u Beogradu se odlučila i lepa Novosađanka Nataša Bekvalac, koja će s fanovima Novu godinu dočekati u hotelu Crowne Plaza. U hotelu Metropol publiku će zabavljati Ana Nikolić, dok će Mia Borisavljević, uz poznate beogradske di-džejeve, nastupati u klubu Hangover Factory. Šako Polumenta napraviće sjajnu atmosferu u Teatru.
Za razliku od većine poznatih ličnosti, koje s negodovanjem komentarišu učestvovanje poznatih u aktuelnim rijaliti šou-programima, slavna glumica, slikarka i spisateljica Eva Ras kaže da se njoj boravak u “Farmi” toliko dopao da bi rado ponovo boravila na imanju u Lisovićima. Ističe da duguje veliku zahvalnost čelnicima televizije “Pink”, jer su jednoj dami od sedamdeset dve godine dopustili da potpuno slobodno pred kamerama govori u ime svoje generacije. Kada je nedavno od produkcije opet dobila poziv da bude jedan od takmičara na seoskom imanju u Barajevu, Eva se veoma obradovala i poželela ponovo da bude deo ekipe popularnih “farmera”.
Neverovatno je da je obavezno postavljanje etiketa na kutije žitarica, ali ne i na alkoholna pića koja mogu ozbiljno da ugroze zdravlje, ističu stručnjaci. Tek 47 odsto ljudi svesno da postoji neka veza između ispijanja alkohola i potencijalno smrtonosne bolesti - raka, ali čak 83 odsto bi podržalo da se na alkoholna pića stavljaju etikete koje iznose hranjive vrednosti i zdravstvene informacije, dokazalo je britansko istraživanje.
Eli je dijagnostikovan sindrom posturalne ortostatske tahikardije, redak srčani poremećaj koji pogađa i rad probave i imuniteta, a budući da je veliki protivnik lekova, Ela je odlučila da pokuša da osmisli režim ishrane koji će uticati na poboljšanje njenog stanja. Nakon što se jedne večeri vratila iz noćnog izlaska, Ela Vudvard (Ella Woodward), zgodna devojka i nekadašnji model, osećala se kao da preživljava trovanje hranom.
Masti koje se nalaze u nekim vrstama keksa, kolača i prerađenoj hrani mogu imati štetan uticaj na memoriju, bez obzira na godine, upozorili su istraživači. Masti – poznate kao transmasti nalaze se i u prerađenoj hrani i u hrani u restoranima, kako bi joj se poboljšala tekstura, rok trajanja ili ukus. One nastaju kada se vodonik dodaje biljnim uljima kako bi postala čvršća, zbog čega se često nazivaju i delimično hidrogenizovana ulja.
Ako boravite nekoliko sati dnevno na mestima koja su »ozračena« - velika je verovatnoća da ćete se razboleti - u najboljem slučaju patićete od migrene, nesanice, nervoze, visokog ili niskog krvnog pritiska. Često je kancer posledica negativnog energetskog polja, a prethode mu problemi sa prostatom, hemoroidima, sinusima i nervnim sistemom Bio-energo-čip, ruski neutralizator patogenog zračenja, pokazao se izuzetno uspešnim u eliminisanju loših uticaja.
Bolest može biti prenesena sa pacijenta na bilo koji drugi organizam, pa i na biljku tvrdi ruski doktor koji svojim pacijentima predlaže jednu potpuno prirodnu metodu izlečenja za koju će vam biti potrebno jedino umeće sađenja biljaka... Na ruskom portalu za alternativnu medicinu pojavio se tekst doktora Borisa N. Holodenkova u kome on tvrdi da je izlečenje moguće, ako svoju bolest zasadite u saksiju za cvećem. Ukoliko želite da isprobate ovu alternativnu metodu pažljivo pročitajte tekst, a kontraindikacija nema.
Novi lek u Nemačkoj za lečenje genetskih poremećaja pojaviće se uskoro ali po ceni od 1,1 milion evra, objavili su mediji. Lek „glibera“, koji proizvode holandska biotehnološka firma „Junikjur“ i partnerska italijanska marketinška kompanija „Kijezi“, namenjen je lečenju veoma retke genetske bolesti nedostatka lipoproteinske lipaze (LPLD), preneo je Rojters.
U Poljskoj je obavljena revolucionarna operacija. Posle presađivanja ćelija iz nosne šupljine, jedan paralizovani čovek ponovo je prohodao. Operaciju su obavili poljski lekari u saradnji sa naučnicima iz Londona. Lekari se nadaju da će tim tretmanom u narednim godinama pomoći i grupi od 10 britanskih i poljskih pacijenata sa sličnim povredama.
<< < 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 > >>
ukupno: 17 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash