Posetioci online : 112
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 168 STIL
Reč je o režimu ishrane koji se bazira na hrani bogatoj vlaknima, koja snižava holesterol i ubrzava mršavljenje. Ukoliko trenutno tragate za najboljom dijetom nakon obilnih obroka tokom novogodišnjih i božićnih praznika, možda je pravo rešenje za vas Daš dijeta, koja je proglašena najboljom dijetom za 2015. godinu.
Soda bikarbona je korisna protiv jakog znoja i neprijatnog mirisa, pomaže kod opekotina, uboda komarca i lošeg zadaha, a preporučuje se i u svrhu lečenja raka i kandide. Natrijum bikarbonat, koji se popularno zove soda bikarbona, ima veoma široku primenu: u kuvanju, pranju, lečenju, kozmetici… Možemo je nazvati i prahom sa čudotvornim delovanjem, jer je utvrđeno da čak pomaže i u lečenju nekih teških bolesti.
Dr Ana Gifing, specijalista antiejdž medicine: Dugotrajno pogrešna ishrana dovodi do težeg zakiseljivanja tela, a jedna od najkiselijih bolesti je karcinom. Najveća greška je preskakanje doručka. HRANA je osnovni izvor energije ljudskog organizma, ali ako se namirnice loše kombinuju, može da bude i uzrok mnogih bolesti. Loša ishrana okrivljuje se za pojavu gojaznosti, dijabetesa, ateroskleroze, karcinoma. Srećom, nastanak bolesti može na vreme da se spreči, ako se metabolički procesi u organizmu usklade sa jelovnikom.
Porađaju se bez lekara, usred emisije (VIDEO)
Crnkinja postala nova Modelsica!
Članice grupe “Models” su u emisiji Lee Kiš predstavile i novu devojku, manekenku Ornelu Nkezu Karabumbu, koja je “uskočila” umesto Mile Kaluđerović!
Ćera rođena nepokretna, tata rešio da učini nemoguće!
Čuda se ne dešavaju svaki dan, ali koliko je samo malo potrebno za radost! Društvene mreže bile su preplavljenje komentarima zbog dirljive fotografije. Tokom jučerašnjeg dana društvene mreže bile su preplavljenje komentarima zbog dirljive fotografije koja je obišla ceo svet. Naime, jedan Amerikanac je želeo po svaku cenu da svojoj devojčici, koja je rođena nepokretna, pruži mogućnost da oseti život na pravi način, da može da trči, hoda, smeje se...
Srbija zatrpana GMO hranom!
BEOGRAD – Lakše je policiji da pronađe saksiju sa marihuanom, nego poljoprivrednim inspektorima da uoče njivu od nekoliko hektara zasejanu genetski modifikovanom sojom. Ovim rečima dr Miladin Ševarlić, profesor Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu, komentariše vest da je Fitosanitarna inspekcija Ministarstva poljoprivrede najavila redovnu kontrolu useva soje, sa ciljem sprečavanja gajenja i prometa GM soje.
KONAČNO ISTINA: KAFA IZAZIVA RAK JETRE!
Kofein je toliko otrovan da ga stavljaju u mišomor da ubija pacove!Pa pijte kafu posle. - Kafa je jedan od glavnih faktora raka jetre. Pošto raste u tropima, na njoj se nasele gljivice koje luče aflatoksin koji izaziva rak. A drugi problem je nagli pada prinosa kafe, te cela Evropa danas pije kafu iz magacina koja je stajala 20- 30 godina! - smatra srpski kardiolog Petar Borović S njom se budimo, družimo s prjateljima, vodimo “kilometarske” razgovore. Mnogi njom leče glavobolju, a ima i onih kojima je samo “gušt” da je popiju između obroka. Kafa, omiljeni napitak mnogih, posle ovog teksta može postati omražena.
Ukoliko još uvek niste popravili sve ocene ili vam za koji dan počinje ispitni rok na fakultetu, dobro je znati da zeleni čaj poboljšava pamćenje. Naučnici tvrde da zeleni čaj poboljšava nekoliko kognitivnih funkcija, posebno našu sposobnost radnog pamćenja. Nova saznanja takođe sugerišu da bi se ovaj napitak mogao da koristi za tretiranje demencije i drugih psihičkih poremećaja.
Lekari mu smanjili penis za 2,5 centimetara i uništili mu brak!
Operacija je, kako kaže, naštetila njegovom seksualnom životu jer dve godine nije mogao da ima seksualne odnose sa suprugom pa se ona od njega razvela. OTAVA - Neimenovani Kanađanin optužio je bolnicu u području Montreala da mu je uništila brak i seksualni život život neusjelom hirurškom operacijom kojom mu je, kako tvrdi, penis skraćen za 2,5 centimetara. Muškarac je objasnio da je povredio penis tokom jednog seksualnog odnosa sa suprugom u leto 2011., nakon čega je bio hospitalizovan sa dijagnozom "manje traume" i nije bio operisan. Pošto narednih nedelja nije uspevao da ima seks obratio se lekaru koji mu je dijagnostifikovao prelom penisa. Hirurška intervencija koja je usledila smanjila mu je penis za 2,5 centimetara, tvrdi nesrećni pacijent. Operacija je, kako kaže, naštetila njegovom seksualnom životu jer dve godine nije mogao da ima seksualne odnose sa suprugom pa se ona od njega razvela. Ostavljeni suprug sada od bolnice traži nešto više od 105.000 evra zbog nemara. I.R.
<< < 1 2
3
4 5 6 7 8 > >>
ukupno: 17 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash