Posetioci online : 19
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jul.2019

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 168 STIL
Banane lekovitije od tableta?
Kupio vilu od prikolice za 2,5 miliona dolara!
Ovako nešto sigurno niste videli, sigurno ćete reći u sebi da ovo mogu samo imati milioneri i to oni u eurima i nećete pogrešiti ni malo, jer to je istina od koje se ne može pobeći, ali ipak treba imati izuzetnu maštu i smisao za konstrukciju da bi ste ovo čudo od pokretne kuće stvorili! Spremite se za nevericu i oduševljenje, jer ćete zanemeti gledajući šta se sve nalazi u glamuroznoj pokretnoj kući slavnog glumca.
Delovi tela pokazuju koje su bolesti vaša potencijalna pretnja!
Boja jezika alarm našeg zdravlja!
Nokti govore o vašem zdravlju!
Lomljivi i nokti koji se listaju ukazuju na poremećen rad štitne žlezde, dok tamne mrlje i vertikalne linije mogu biti znak teških oboljenja poput melanoma, najopasnijeg oblika raka kože U drevnoj Kini ljudima su postavljane dijagnoze raznih bolesti proučavanjem noktiju, tako da i vi danas možete pogledati u svoje ruke i otkriti u kakvom je stanju vaše zdravlje.
Ne spavajte popodne!
Snizite visok krvni pritisak za 9 sekundi!
Ukoliko vas muči visok krvni pritisak, pomoći će vam svima poznat mirisan začin, cimet! Osim što morate da promenite navike u ishrani, tako što ćete pre svega smanjiti unos soli i masnoća i piti što više vode, rizik od pojave visokog krvnog pritiska možete sprečiti pomoću cimeta. Nekoliko studija je potvrdilo kako sistolički (gornji) i dijastolički (donji) pritisak kod odraslih osoba smanjuje svima poznati mirisan začin – cimet.
Popravite vaše raspoloženje za neverovatnih 9 minuta!
Umesto skupih i nepristupačnih metoda, isprobajte neki od jednostavnih načina da povratite osmeh na lice.
Horoskopom poboljšajte vaše zdravlje!
Trgovci na kusuru godišnje zarade 1,9 miliona evra!
Potrošači samo u prodavnicama svakog dana ostave oko pola miliona dinara, dok nam na godišnjem nivou, posle plaćanja svih računa, trgovci i firme ne vrate oko 1,9 miliona evra Apoeni manji od jednog dinara nisu u upotrebi već pet godina, ali to ne sprečava trgovce i javna preduzeća da cenu roba i usluga izražavaju u “parama”. Cena koja nije zaokružena na rafovima, zaokružuje se pri plaćanju, a potrošači samo u prodavnicama svakog dana ostave oko pola miliona dinara, dok nam na godišnjem nivou, posle plaćanja svih računa, trgovci i firme ne vrate oko 1,9 miliona evra.
<< < 10 11 12 13 14
15
16 17 > >>
ukupno: 17 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash