Posetioci online : 13
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jul.2019

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 168 STIL
One su šik,one imaju nešto posebno,one su sinonim za stili žene kojima zavide sve druge žene na planeti. Specifičan francuski stil definisala je i Coco Chanel,popilarizovala Brigtte Bardo,a danas su za njega sinonim čuvene pariske modne urednice poput Carine Raitfeld i Emannuelle Alt.
U većini porodica u toku večere se provlače teme vezane za školu i domaći zadatak. Ali kada je Majkl Lisanti pitao osmogodišnju ćerku ozbiljno pitanje, taj šablon je srušen. On je pitao ćerku Kamilu kako bi izlečila rak, a ona je imala odgovor. Njeni mama i tata, oboje naučnici-istraživači na polju onkologije, u prvi mah su odmahnuli rukom i nasmejali se, zatim se zamislili, a potom rekli što da ne i ćerkinu teoriju počeli da proveravaju u Mančesterskoj laboratoriji u kojoj se traga za lekom za rak, a čiji je direktor upravo Kamilin tata Majkl.
U Srbiji oko 15 odsto parova u reproduktivnom periodu ima problem sa neplodnošću. Stručnjaci kažu da je to bolest modernog društva i nastaje zbog izloženosti stresu, lošim životnim navikama, zagađenoj okolini, ali i činjenici da se parovi sve češće u kasnijim godinama odlučuju za potomstvo. Učestalost neplodnosti zavisi i od godina starosti, pa se u intervalu između 20. i 24. godine kreće oko sedam odsto. Od 30 do 35 godine taj procenat raste i iznosi 15 odsto, dok između 40. i 43. godine 35 odsto. Nepoznat uzrok steriliteta javlja se u 14 odsto slučajeva. - Neplodnost se definiše kao izostanak trudnoće posle jedne godine zajedničkog života. Ukoliko je par stariji, taj period je kraći i iznosi šest meseci. Tada je potrebno da se par obrati za pomoć specijalizovanoj zdrastvenoj ustanovi, odnosno stručnjacima koji se bave tom problematikom - objašnjava ginekolog dr Ivan Tulić, koji se dugi niz godina bavi sterilitetom.
Na univerzitetu Vindzor u Kanadi sprovedeno je inicijalno istraživanje na Odseku za hemiju i biohemiju, a rezultati daju novu nadu obolelima od raka. Čaj od maslačka deluje na rakom zahvaćene ćelije tako da se one raspadaju u roku od 48 sati, a za to vreme nijedna nova zdrava ćelija u organizmu ne "oboleva". Ova nepravedno zapostavljena biljka, često smatrana korovom, ima mnogo lekovitih svojstava, a potrebno ju je samo ubrati na čistim obroncima, daleko od saobraćajnica i zagađenja.
U ekskluzivnom intervjuu za Telegraf češki profesor dr Lumir Ondrej Hanuš i kanadski istraživač dr Pol Hornbi pričaju o pacijentima obolelim od epilepsije i raka koje su izlečili kanabisom i otkrivaju zašto bi otkriće o lekovitosti kanabisa trebalo da bude treće najveće čudo posle otkrića insulina i DNK. Iako svetska farmaceutska industrija pokušava na sve načine da spasi svoje tržište teško stotine milijardi dolara zabranjujući legalizaciju upotrebe kanabisa u medicinske svrhe, istina se prema rečima naših sagovornika, češkog profesora dr Lumira Ondreja Hanuša i kanadskog istraživača dr Pola Hornbija ne može sakriti!
Jedan od najboljih načina da se izborite sa nekom bolešću jeste da je otkrijete u ranoj fazi, kada je moguće da se izleči. Problem je što su često znaci upozorenja za mnoge vrste raka uglavnom veoma blage, pa samim tim i često zanemarljive. Ako mokrite često, a pogotovo tokom noći, imate hitnu potrebu da idete u toalet ili nevolje da otpočnete sa mokrenjem i slab mlaz, obratite se vašem lekaru iz predostrožnosti. Uvećana prostata i rak prostate obično izazivaju ove simptome, pa nije na odmet da uradite analizu krvi.
Kad god bih ga slušala kako priča o svojoj porodici, sebi, bilo čemu, pomislila bih: "Ovo ja želim sebi, želim da me neko voli ovako, želim da neko moje dete jednog dana. U životu, kao i ljubavi, ne može čovek da bude načisto sam sa sobom. Jesmo li uvek verodostojni svojim principima? Da li je ono “Ne” zaista toliko jako i nepodložno promeni? U mom slučaju nije bilo. I zbog toga sam sada ovde gde sam. Interesantno je kako ljudi nikad ne razmišljaju o ljubavnicamadok se ne nađu u poziciji da nekome postanu ljubavnica. Doduše, da bi se uopšte razmišljalo o njima, moramo ih kao pojavu podeliti u najmanje dve kategorije; ljubavnice koje su tu iz interesa i ne mare puno za emotivni aspekt priče, i – ljubavnice koje su tu srcem, i ne mare ni za šta drugo. Prvu kategoriju ne mogu da diskutujem jer mi je strana. Drugu, pa, zamalo da postanem deo nje.
Preterano korišćenje tableta vitamina E, beta-karotena i folne kiseline povećava rizik od dobijanja raka za čak 56 odsto, pokazala svetska studija. BEOGRAD - Osobe koje uzimaju suplemente i vitamine u tabletama u dozama većim od preporučenih u većoj su opasnost da dobiju kancer i bolesti srca, upozorio je dr Tim Bajers, jedan od vodećih svetskih stručnjaka za rak. Naši onkolozi slažu se sa ovom tvrdnjom i ističu da je mnogo zdravije unositi vitamine hranom nego u tabletama.
U poznom dobu od 82 godine doktorka An nije imala nijednu sedu vlas! To je bilo toliko neverovatno da su je studenti zamolili da im dopusti da prouče njenu kosu u laboratoriji S obzirom da stanje kose odražava kvalitet naše ishrane i ukupnu vitalnost, važno je da imate na umu da ako vam kosa prerano osedi, to je ustvari mnogo više od estetske brige. Ona može da ukazuje ​​na ozbiljne nedostatke u ishrani i da nagovesti buduće bolesti. Međutim, da li ste znali da postoji način da se uspori rast sedih i da vam se vrati vaša originalna boja?
Koliko vam se puta dogodilo da ne možete da se setite gde ste ostavili ključeve ili dokumenta ili ste zaboravili nečije ime i prezime? Ako vam se ovakve stvari često događaju, isporbajte ovaj najjednostavniji trik koji zaista deluje. Najnovije istraživanje objavljeno u knjizi koja se bavi kriminalnom psihologijom potvrdilo je kako u samo 30 sekundi možete da pojačate memoriju i da se prisetite najsitnijih detalja koje svakodnevno zaboravljate.
<< < 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 > >>
ukupno: 17 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash