Posetioci online : 19
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 28.May.2018

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 147 DOGAĐAJA
Komandant bataljona „Vostok“ Aleksandar Hodakovski je demantovao da je za agenciju Rojters govorio da snage samoodbrane poseduju protivavionske rakete „buk“, prenosi TV kanal „Raša tudej“ u četvrtak. U sredu je agencija Rojters emitovala intervju s Aleksandrom Hodakovskim u kojem on navodno izjavljuje da su pobunjenici imali rakete „buk“, i da je korišćenje tih raketa u obaranju malezijskog putničkog aviona provocirala ukrajinska vojska, gađajući tog dana položaje pobunjenika iz vazduha. „Govorili smo (u intervjuu za Rojters) o verzijama <…> ali kroz sve rečeno prolazi jednostavna misao da ja ne posedujem informacije o tome da pobunjenici raspolažu takvim oružjem“, izjavio je Aleksandar Hodakovski za TV kanal „Raša tudej“.
DONjECK – U Donjecku, na plaži, ukrajinska vojska je pucala na dete. Dete je sklonjeno zatim u automobil, ali su roditelji oklevali da pobegnu s lica mesta zbog neprestane paljbe po obali od strane ukrajinske vojske.
Majka sa detetom u naručju – razneta ukrajinskim projektilom!
UKRAJINA – Na društvenim mrežama kruže fotografije ratnog užasa koji se odvija u Ukrajini, a jedna od novijih je fotografija na kojoj se vidi mrtva majka koja drži dete u naručju. Fotografija je napravljena u mestu Gorlovka koje je armija Ukrajine snažno granatirala. Ova potresna fotografija se ubrzano širi društvenim mrežama, a ona na najbolji način pokazuje svu strahotu i ispraznost ratovanja.
Granatiran je ruski granični punkt Novošahtinsk, uništeni su autobuski terminal i sedište carinske službe; žestoko bombardovani Lugansk, Slavjansk i Kramatorsk,koristili su pored drugih eksplozivnih sredstava i kasetne bombe, kao i hemijsko oružje, ubijajući civile i decu bez milosti!
Ukrajinski pilot aviona Su-25 je u intervjuu nemačkom časopisu „Wahrheit fuer Deutschland“ preuzeo odgovornost za obaranje putničkog aviona Malezija erlajns 17. jula na istoku Ukrajine. Pilot je rekao da je pucao na Boing 777 iz dvocevnog 30 mm topa koji se nalazi u avionu Su-25 i, navodno, je njegov avion na satelitskim snimcima koje je predočilo ministarstvo odbrane RF.
Nakon dobrovoljaca iz više evropskih zemalja kao što su Srbija, Italija i Francuska odbrani Ruskog naroda na istoku Ukrajine priključili su se i dobrovoljci iz Norveške. Na ruskim drušvenim mrežama objavljena je fotografija Norveških dobrovoljaca koji pripadaju Armii Юgo-Vostoka- Armiji Jugoistok. I.R.
Izbeglica iz Slavjanska Galina Pišnjak, majka četvoro dece, bila je svedok strašnog zločina koji je počinila Nacionalna garda Ukrajine nakon što su grad napustili ustanici. Ona je u izbegličkom kampu u Rostovskoj oblasti dala intervju ruskoj televiziji u kojem je opisala kako je kaznena ekspedicija razapela trogodišnje dete i ubila ženu jednog ustanika.
Rok pevačica Slađana Milošević je u noći između petka i subote prilikom pada zadobila teške povrede. ROK pevačica Slađana Milošević je u noći između petka i subote prilikom pada zadobila teške povrede grudne kosti, zglobova, šake, a nagnječeni su joj i unutrašnji organi. Tim povodom se oglasio i njen pi-ar tim, u čijem se saopštenju navodi da je nekadašnja kraljica jugoslovenske rok muzike ugruvana i u modricama, sa bratom Goranom Milošević, otišla u najbližu bolnicu, ali su lekari, navodno, odbili da joj pruže pomoć, pa je morala da se obrati osoblju jedne privatne klinike. Međutim, nije navedeno kako je kontroverzna umetnica pala i na koji način je zadobila povrede po telu.
UKRAJINA – Portal VorFajls je objavio nesvakidašnju vest sa ukrajinskog ratišta, a to je da su proruske snage kod Šahtorska uhvatili „golog crnca“.
UKRAJINA – Portal je već pisao o tome da ratnim operacijama u Ukrajini rukovodi general-major Rendi Ki Alan (Kee Randy Alan) koji je u tu svrhu poslat iz Pentagona, a najnovija informacija je da je ovaj američki visoki oficir ranjen u regionu Slavjanska. U okolini Slavjanska je pogođeno vozilo u kojima je bilo nekoliko američkih oficira, a među njima je bio i ovaj general koji je ranjen. Ovo vozilo je pogođeno od strane obaveštajno-diverzantske grupe proruskih snaga, a inače u toj oblasti nema većih proruskih snaga.
<< < 1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 > >>
ukupno: 15 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash