Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jul.2019

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 147 DOGAĐAJA
Najveći pas na svetu!
Džinovska danska doga Džordž, najveći pas na svetu, uginuo je u Arizoni mesec dana pre svog osmog rođendana. Džordž je, od šapa do kraja vrata bio visok 109 centimetara, a ukupna dužina tela prelazila je dva metra! Jedna porodica u Tuskonu ostala je bez svog ljubimca Džordža, danske doge i najvećeg psa na svetu. Ovaj četvoronožni džin postao je poznat pre tri godine, kada je ušao u Ginisovu knjigu rekorda zbog svoje korpulentnosti.
Pogled otkriva da obožavate čokoladu!
Dok topite kockicu čokolade u ustima, mrežnjača ispušta snažne električne signale, jednake onim kada je oko izloženo jakoj svetlosti! Zato se ljubav prema ovoj poslastici može otkriti u pogledu, poručuju stručnjaci. Verovanje da se ljubav može videti u očima sada ima i naučno uporište, jer su naučnici otkrili da se užitak u nekoj hrani može meriti i putem naših očiju, a posebno je vidljiva ljubav prema čokoladi.
Otkrili naučnici: Bolje je jesti zamrznuto voće i povrće?
Gotovo 70 odsto voća i povrća sadrži više antioksidanasa, vitamina Ce i minerala nakon smrzavanja, a izuzetak su limun, karfiol i kukuruz koje je bolje jesti sveže, pokazuju rezultati istraživanja britanskih stručnjaka. Smrznuta hrana više vitamina i hranljivih materija nego sveže. To važi za čak 70 odsto voća i povrća, pokazali su rezultati istraživanja obavljenih u britanskom Institutu „Lederhed“ i na Univerzitetu „Čester“, piše Dejli mejl.
On crta evre kao od šale!
Sagorite negativne misli i pretvorite ih u viši oblik pozitivne energije!
Rešite se katarakte na devet načina!
ŽIVIMO U JEDNOM OD PARALELNIH SVETOVA GDE VREME NE POSTOJI!
Pisac fantastike Isak Asimov 1964. prorekao budućnost?
MIsterija u Kazahstanu: Pentagram koji se vidi samo sa gugl satelita!
Doktorka se vratila sa onoga sveta sa neverovatnom pričom!
Doktorka Tatjana Anisimova Bjelous (65), iz Ukrajine bila je mrtva tri dana! Preminula je na operacionom stolu u bolnici u Odesi. Njena porodica je došla po telo posle 72 sata, ali sačekalo ih je iznenađenje... Telo nije ovde. Tatjana je oživela - rekli su im lekari. Šalite se. Kako mrtvac nakon tri dana može da oživi? - pitali su članovi porodice. Samo je Tatjanin suprug Večeslav jedini imao osećaj da će njegova žena oživeti i vratiti se... Kazao mu Gospod Bog, tvrdi!
<< < 9 10 11 12 13
14
15 > >>
ukupno: 15 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash