Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jul.2019

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 147 DOGAĐAJA
PSEĆA MAFIJA: Hara i kidnapuje pse s kojim organizuje borbe!
Životnu ušteđevinu stavio na smak sveta 21. maja!
Robert Ficpatrik (60) je potpuno ubeđen da će svet nestati za nekoliko dana, tačnije 21. maja ove godine, pa je uložio svoju životnu ušteđevinu u reklamnu kampanju kojom želi da upozori ljude na apokalipsu. Ficpatrik, penzionisani radnik javnog prevoza iz Stejten Ajlenda, uložio je oko 140.000 dolara u više od hiljadu bilborda i reklamnih panoa širom Njujorka.
Na institutu za majku i dete: Nemanja umro zbog nemara lekara!
CENTAR BEOGRADA: Prodavačica oterala lopova!
Dramatična situacija odgirala se prošle nedelje u centru Beograda. Naoružani lopov ušao je u prodavnicu i zatražio novac od prodavačice koja ga je, sasvim smirena, isterala napolje. Kada je ušao u prodavnicu lopov je izvadio pištolj. Prodavačice je odmah napomenula da ga snimaju kamere i pokazala mu gde se one nalaze, ali je on više puta ponovio samo "daj pare". Prodavačica je zatim ustala sa stolice u kojoj ju je zatekao i razdrala se na njega "izlazi napolje" i prstom mu pokazala ka izlazu.
Srpski husarski pukovi na teritoriji Ukrajine!
Trenutna zbivanja u Ukrajini otvorila su i pitanje bivših srpskih autonomnih oblasti u Ukrajini, koju je ukinuo Vladimir Ilič Lenjin. U jednoj od te dve oblasti, Slavenosrbiji, koja se prostirala u današnjoj Donjeckoj oblasti trenutno su najveće tenzije u Ukrajini. Slučajno ili ne, na teritoriji između Luganjska i Slavjanska nalazi se veliki broj potomaka Srba koji su se tu doselili u 18 veku bežeći iz tadašnje Austrougarske. Srbi koji su tad naselili Slavenoserbiju, koja je faktički pretvorena u vojnu krajinu, i tada kao i danas su se istakli u borbi za odbranu ruskih interesa.
Bombardovanje izazvalo genetske poremećaje na KiM i jugu Srbije
Asanž: Svetski moćnici su lošim slikama urnisali Srbiju!
Beograd -- Džulijan Asanž, osnivač Vikiliksa, kaže da je Srbija u svetu predstavljena na pogrešan način i da se nalazi u "međuprostoru" što može biti njena pozicija snage. Srbija je na mestu jednog od najvažnijih predvodnika. To je mesto gde budućnost prvo dolazi, sa svim svojim užasima i lepotama, poručio osnovač Vilikisa U ekskluzivnoj video poruci, emitovanoj u emisiji „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ na TV B92, Asanž je rekao da ljudi danas zaista žive u vremenu između dve epohe, a da je Srbija država „između“ (u međuprostoru).
Kocka na crno u Srbiji sve veća!
UMRO OD UBODA PČELE: Živeo nekoliko minuta posle ujeda!
POZNATE LIČNOSTI U GROTLU DROGE!
<< < 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 > >>
ukupno: 15 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash