Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 23.Feb.2019

sve što ste hteli da znate
UKUPNO: 147 DOGAĐAJA
Stanojević prvi put izašao u kafanu nakon što je prebio svoju suprugu i s društvom nazdravljao uz muziku na uvce. Vladimir Stanojević prvi put je izašao u kafanu nakon što je pre nedelju dana pretukao svoju suprugu Ana Mariju Žujović. Voditelj se pojavio na jednoj privatnoj zabavi, gde se provodio u društvu prijatelja, a po njegovom raspoloženju nije se moglo primetiti da trenutno prolazi kroz težak životni period.
U menjačnici "Finex" u Knjaževcu preksinoć je muškarac sa fantomkom, naoružan rukohvatom sekire, pokušao pljačku, pišu mediji u Knjaževcu. Vlasnik menjačnice Rusomir Svetozarević video je pljačkaša preko kamere za nadzor i sprečio ga da iz lokala odnese određenu količinu novca. U trenutku pljačke u menjačnici su se nalazile dve radnice.
U naselju Crveni pevac u Nišu i u Dušanovoj ulici jutros su osvanuli leci “Stop albanizaciji Niša” nepoznatog autora u kojima se Nišlije upozoravaju “na povećan broj Albanaca koji svoje prebivalište prijavljuju u tom gradu”. Možda zato i nevalja, da je mali grad podeljen na više manjih opština, jer neka manjina može planski da naseli najbogatiju opštinu i da je na taj način preuzme brojčano od matičnog naroda . . . Posle takvog čina Albanci bi odlučivali o životu gradjana u toj opštini.
U poslednje vreme su česte tribine i inicijative za legalizaciju marihuane u medicinske svrhe. Udruženje "Lekalizacija Srbije" je poslalo i zvaničan zahtev za legalizaciju kanabisa u svrhe lečenja. Tim povodom pitali smo političare da li bi podržali ovakav zahtev. Evo šta su nam oni rekli! Podpredsednik udruženja “Lekalizacija Srbije” i direktor bolnice “Sveti Sava” u Beogradu, Dr Milan Savić, predao je Ministarstvu zdravlja zvaničan Zahtev udruženja “Lekalizacija Srbije” za izmenu aktuelnog Zakona o psihoaktivnim i kontrolisanim supstancama kojim bi se dozvolila upotreba kanabisa u zdravstvenom sistemu Srbije. Srpski političari kako kažu za Telegraf.rs, da ovu inicijativu “treba podržati” i tako postoji velika verovatnoća da će se upotreba kanabisa legalizovati i u Srbiji!
Umesto da glumi u predstavi, lepa italijanska glumica rekla da je bolesna i otišla na dobrotvornu večeru na kojoj je predsednik Rusije pevao "Blueberry Hills". TRST - Italijanska glumica Ornela Muti (59) osuđena je za prevaru na osam meseci zatvora zbog toga što je glumila da je bolesna da bi izbegla predstavu u pozorištu i umesto toga je otišla na večeru s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.
Kako se nezvanično saznaje, troje otmičara je sve informacije o boravištu deteta pronašlo putem Fejsbuka, na profilu člana porodice koji je bio otvoren! Koristeći softver za prepoznavanje lica, lako su pronašli dete putem interneta, ali i ostale informacije koje su ih dovele do mesta otmice. Troje otmičara, Mišel Sebastijan (46), Sandrin Goren (40) i Kristel Eje (26) koji su uhapšeni zbog otmice dvogodišnje Maše P, juče su na svu sreću zaustavljeni. Međutim, ono što je jako zabrinjavajuće i što bi trebalo da upozori sve roditelje jeste način na koji su ovi ljudi došli do podataka o devojčici, a koji pokazuje da bi SVA NAŠA DECA MOGLA DA SE NA ISTI NAČIN NAĐU NA UDARU KIDNAPERA.
Transportni helikopter vojske Srbije “mi-17″ bio je angažovan u akciji spasavanja i transporta bebe iz Novog Pazara stare pet dana. Helikopterom je bila prenošena životno ugrožena beba stara pet dana koja je zbog odrona bila zarobljena u vozilu saniteta na putu iz Novog Pazara ka Kragujevcu. Helikopter je stigao do aerodroma Nikola Tesla sinoć pre ponoći, ali je zbog veoma loših vremenskih uslova kružio oko aerodroma i tražio pogodno mesto za sletanje, prenosi. Pretpostavlja se da je helikopteru ponestalo goriva. U helikopteru pored četiri člana posade i bebe, bila i dva zdravstvena radnika. Prilikom pada letelica se nije zapalila. Nažalost desilo se ono najgore, svi su poginuli!
Marić je primljen sinoć na VMA nakon što je došao u Hitnu pomoć zbog bolova u grudima. Poznati novinar Milomir Marić hitno je sinoć operisan na Vojnomedicinskoj akademiji, gde su mu lekari zbog posledica infarkta ugradili stent. Marić je primljen sinoć na VMA nakon što je došao u Hitnu pomoć zbog bolova u grudima. Nakon pregleda, lekari su ustanovili da je preživeo infarkt, zbog čega je hitno morao da mu se ugradi stent.
Danas, elektronske zdravstvene kartice mogu da se dobiju na teritoriji cele zemlje, a očekuje se da ih do kraja sledeće godine ima svih 6,9 miliona osiguranika u Srbiji. Građani Srbije sada mogu da zamene papirne zdravstvene knjižice novim elektronskim karticama zdravstvenog osiguranja. Zamena košta 400 dinara, a za najugroženije biće besplatna.
Vaskršnjim obredima prethodilo je unošenje plaštanice sa Hristovog groba, koja je na Veliki petak izneta pred oltar i koju vernici celivaju u dane najveće hrišćanske žalosti. Vernici i sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve danas slave Usrks, čije je obeležavanje počelo ponoćnom liturgijom i nastaviće se svečanim jutarnjim liturgijama u crkvama širom zemlje.
<< < 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 > >>
ukupno: 15 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash