Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
stil - 04.09.2015
Vakcine protiv gripa oslabljuju imuni sistem, vitamin C leči preko 30 bolesti!

Tokom 1940. godina doktor medicine Frederik Klener je dokumentovao da adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izleče preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća! Iako započinje sa osećajem drhtavice i kašljem, virus uzročnik upale pluća može da prouzrokuje i nakupljanje tečnosti u plućima što u većini slučajeva dovodi do smrti. Nažalost, u slučaju virusne infekcije antibiotici ne pomažu, a oslabljeni imuni sistem i zaustavljen limfni sistem je temelj za pretežno stvaranje bronhitisa koji kao i većina drugih bolesti, zahteva ogromnu brigu u lečenju.
Do sada se pokazalo da vakcine protiv gripa oslabljuju imuni sistem, i sadrže neverovatno velike količine toksičnih sastojaka kao što su živa, aluminijum i formaldehidi. Ovi neželjeni metali i hemikalije uzrokuju neurološke probleme i ponekad probleme sa reproduktivnim sistemom.
Tokom 1940. godina doktor medicine Frederik Klener je dokumentovao da adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izleče preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća. Ovaj vitamin je poslednjih nekoliko godina dobio mnogo pažnje, ali nažalost ne dovoljno. Antioksidans može da ojača imuni sistem, pomogne detoksikaciju jetre, pojača kognitivne funkcije i zaštiti telo protiv stranih napadača. Takođe je poznat kao lek za uobičajenu prehladu, skorbut, astmu, giht, koštano-mišićne povrede, visok krvni pritisak i sezonske alergije. Usred borbe protiv upale pluća, vitamin C može da učini čuda u podršci naše prirodne sposobnosti za odbranu bez oštećenja crevne flore. Smanjivanje sadržaja prirodne telesne mikro flore zbog uništavanja virusa može da stvori dugoročne neravnoteže.
Nakon intervjua dr. Andrjua Saula, dobijeno je još informacija o snazi vitamina C. Ovaj lekar je izneo podatak da je za samo 3 sata izlečio sebe od upale pluća. U videu možete da vidite i koja adekvatna doza vitamina C je pomogla detetu da se u potpunosti prirodno oporavi od ozbiljne respiratorne bolesti. Vitamin C je esencijalan za telesno zdravlje i regeneraciju. Možete da ga pronađete u svežem voću, povrću, lisnatom povrću, mahunarkama, nekim vrstama proklijalih žitarica i algama. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Vakcine protiv gripa oslabljuju imuni sistem, vitamin C leči preko 30 bolesti!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash