Posetioci online : 116
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
stil - 04.09.2015
Tvrdi da se podmladio jer je pronašao eliksir mladosti!

Modni dizajner Piter Nijgard ima 70 godina tvrdi da se podmladio jer već četiri godine prima terapiju matičnim ćelijama . . . Modni dizajner Piter Nijgard kaže da prima znatno više tretmana matičnim ćelijama od bilo koje druge osobe i da su naučnici pronašli njegove markere koji pokazuju da je uspeo da preokrene proces starenja i da se sada zapravo podmlađuje. Ovaj sedamdesetogodišnjak tvrdi da već četiri godine prima terapiju matičnim ćelijama i da ga istraživači sa Univerziteta Majami trenutno proučavaju.
Nijgard živi na Bahamima gde svesrdno propagira istraživanje matičnih ćelija i želi da otvori kliniku matičnih ćelija vrednu 50 miliona dolara. On tvrdi da ga matične ćelije ne zanimaju samo kako bi se podmladio.
"Započeo sam interesovanje za matične ćelije ne bih li pronašao lek za moju majku koju sam mnogo voleo. Zapadna medicina nije bila u stanju da je izleči. Da sam otkrio matične ćelije godinu dana ranije, siguran sam da bi ona i dalje bila živa", izjavio je. Nijgard je čak objavio i video na Jutjubu koji pokazuje kako pleše sa mlađim ženama u klubu i igra odbojku, stvari o kojima mnogi njegovih godina mogu samo da maštaju. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Tvrdi da se podmladio jer je pronašao eliksir mladosti!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash