Posetioci online : 12
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 23.Feb.2019

sve što ste hteli da znate
događaji - 20.09.2013
Rijana zbog vanzemaljaca unajmila tajnog agenta!

Dok sam odrastala na Barbadosu, sa ocem sam sedela na terasi i gledala u nebo ne bih li videla svemirski brod. Znam da ima života izvan Zemlje i spremna sam na susret s drugom vrstom - rekla je pevačica.
Pevačica Rijana potpuno je opsednuta vanzemaljcima i unajmila je agenta koji svakodnevno prati njihova kretanja i posle je o tome izveštava. Problematična pevačica oduvek je verovala da mala, zelena stvorenja žive i da će nekada doći da nas posete. - Agent i pevačica se sastaju u restoranu u Nevadi i vode iscrpne razgovore o invaziji vanzemaljaca. Misteriozni agent tvrdi da može da skenira sva kretanja na nebu i da prepozna “male zelene”- rekao je Rijanin prijatelj.
Pevačica nije otkrila koliko novca izdvaja za agenta koga zove “skener neba”, ali otkriva da će oni jednog dana sleteti na Zemlju. - Dok sam odrastala na Barbadosu, sa ocem sam sedela na terasi i gledala u nebo ne bih li videla svemirski brod. Obožavala sam seriju “Dosje X”. Htela sam da budem kao Skali. Znam da ima života izvan Zemlje i spremna sam na susret s drugom vrstom – rekla je Rijana.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Rijana zbog vanzemaljaca unajmila tajnog agenta!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash