Posetioci online : 15
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
exploziv - 22.07.2016
NEVEROVATNA ZEMUNKA: Učenica napisala knjigu o seksualnim odnosima sa profesorima!

Mlada talentovana, tek što je završila srednju školu, izdala je knjigu od koje zastaje dah, možda što je sadržaj iste pun istinitih podataka... Da li je u Saobraćajno-tehničkoj školi u Zemunu bilo seksualnih odnosa između profesora i maloletnih učenica, pitanje je danima muči roditelje đaka i koji samo o tome pričaju nakon što je uzbunu podigla knjiga "Trofeji", doskorašnje učenice Tamare Marinković.
Ova devojka je u svom debitantskom romanu do detalja opisala putovanje kroz srednju školu tinejdžerke koju je nazvala Nataša, njeno zaljubljivalje u profesore, od kojih su neki odmah stavili do znanja da ih veze sa učenicama ne zanimaju, ali su pojedinci prihvatili izazov „zabranjenog voća“. Sve deluje toliko stvarno, autentično, opisano do najsitnijih detalja, sa likovima koje svi odmah prepoznaju, da kod roditelja nije ostavilo mnogo sumnje da se sve što je opisano zaista i dogodilo. Iako su u knjizi promenjena imena, svima je potpuno jasno o kome se radi. - Knjiga je objavljena nedavno i od tada je haos u školi. Autorka je bivša učenica Saobraćajne škole, ali nigde u knjizi nije pomenula da se radnja odigrava u njoj. Međutim, pisala je o predmetima, polaganju vozačkog ispita, te je svima jasno o kojoj školi je reč - ispričao je sagovornik upoznat sa dešavanjima u Saobraćajno-tehničkoj školi.
Dodatnu zabrinutost uneli su opisi profesora i njihove intime. Glavna junakinja romana je sa profesorom koga je autorka nazvala Saša Arsić imala i seksualni odnos, koji je detaljno opisan. Taj seks se, prema navodima u knjizi, dogodio tri i po meseca pre punoletstva. Učenica do detalja opisala kako je spavala sa profesorima. - Iako su u knjizi promenjena imena, tačno se zna koje je profesore autorka opisala. Gde i sa kim žive. Ti događaji su napisani verodostojno. Čak je za jednog profesora, koga je nazvala Miloš Ristić, navela odakle mu je supruga, koja je u tom gradu boravila upravo kada je Nataša došla kod njega u stan da se maze - dodao je sagovornik. Ukoliko su navodi u knjizi istiniti, najšokantnije je to, smatra sagovornik, što je za Natašu i njene odnose, u stvari veze sa profesorima, znao i školski psiholog. - Glavna junakinja je psihologu priznala da je bila u vezi sa profesorom Ristićem, ali da ne želi da ga prijavi, jer je svesna da on može da izgubi posao, brak. Ukoliko je to istinito, to je strašan udarac za školu! Znači da su nadležni znali za te odnose između profesora i učenice i niko nije reagovao, Svi su ćutali! Skandal - naglasio je naš sagovornik.
Pokušaj da se od mlade spisateljice Tamare Marinković sazna da li je njen debitantski roman (auto)biografija ili plod mašte ostao je bezuspešan. Miroslava Petrović, direktorka i glavna urednica Izdavačke kuće "Miroslav", koja je objavila knjigu "Trofeji", kazala da je „autorka u romingu i da se iz inostranstva vraća tek početkom septembra“. Na pitanje da li su u romanu opisani istiniti događaji Petrovićeva je odgovorila: Zaista nemam pojma, nisam je ni pitala, ali ja lično ne želim da verujem da je to istina. Inače, istraga je moguća tek ako se utvrdi da su događaji opisani u romanu istiniti. - To će, međutim, biti veoma teško da se utvrdi. To bi značilo da ta devojka, koja više nije maloletnica, treba detaljno sve da ispriča. Veliko je pitanje da li bi ona to uradila, kad već i u knjizi navodi da nije želela da ga prijavi da mu ne bi ugrozila posao i brak - naveo je naš sagovornik iz tužilaštva.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: NEVEROVATNA ZEMUNKA: Učenica napisala knjigu o seksualnim odnosima sa profesorima!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash